Eνημερωτικο Δελτιο

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Το IDream είναι ένα έργο Erasmus+ που στοχεύει να υποστηρίξει και να καθοδηγήσει εκπαιδευτές/καθηγητές για τη μετάβαση στην παροχή διαδικτυακής και μεικτής μάθησης. Οι εταίροι του έργου θα δημιουργήσουν ένα κοινό προφίλ του ψηφιακού εκπαιδευτή και θα παρέχουν το πεδίο εφαρμογής και τους πόρους που είναι διαθέσιμοι για ενσωμάτωση σε συνέδρια και διδασκαλία. Η εκπαίδευση θα γίνει πιλοτικά και θα αξιολογηθεί, με μια πύλη eTool που δημιουργήθηκε ως Digital Trainers Network.

Τομείς Επιστήμης και Τεχνολογίας: Οπωροκηπευτική, αμπελουργία

Κοινωνικοοικονομικοί Στόχοι: Γεωργία

Ταξινόμηση Προϋπολογισμού: Νέες Τεχνολογίες, ΤΠΕ (Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών) και Ρομποτική στη Γεωργική και Αγροτική Παραγωγή (Γεωργία – Βιομηχανία Τροφίμων)

 

Το Έργο SELFCHECK στοχεύει στην ενίσχυση του συστήματος υποστήριξης για οντότητες κοινωνικής οικονομίας, αυξάνοντας τις ικανότητες του προσωπικού των διαπιστευμένων SocialEconomySupportCenters (OWES).

Το Έργο vWBL (εικονική μάθηση με βάση την εργασία) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια καινοτόμο και ειδική συμβολή στα ζητήματα της διδασκαλίας Εκπαιδευτικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) που έχει εντοπιστεί κατά τη διάρκεια των μέτρων της «κοινωνικής απόστασης» που επιβλήθηκαν πανευρωπαϊκά από τις κυβερνήσεις λόγω της πανδημίας.

Το εν λόγω Έργο, έχει ως στόχο να συμβάλει στη μείωση της μεροληψίας που σχετίζεται με το φύλο, στις διαδικασίες επικοινωνίας στην αγορά εργασίας, ιδίως όσον αφορά την ανάπτυξη των προσφορών εργασίας, και τα βιογραφικά σημειώματα από δυνητικούς αιτούντες εργασίας. Προς το σκοπό αυτό, θέτει σε εφαρμογή εργαλεία για την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις υφιστάμενες προκαταλήψεις σε αυτά τα πλαίσια, καθώς και την προσφορά κατευθυντήριων γραμμών και εργαλείων για την υποστήριξη των εργοδοτών και των αιτούντων για εργασία για τη διεξαγωγή πιο δίκαιων πρακτικών προσλήψεων.

Το Έργο BEING A FEMALE ENTREPRENEUR αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των γυναικών – κυρίως των μειονεκτούσων ομάδων - οι οποίες έχουν τη βούληση να γίνουν επιχειρηματίες ή είναι ήδη επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα, το έργο θα δημιουργήσει ορισμένα εργαλεία και αποτελέσματα προκειμένου να βελτιωθούν οι γνώσεις τους όσον αφορά τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, αλλά και τα επιχειρηματικά ζητήματα.

Το ThinkTwice! είναι ένα έργο Erasmus+ στον τομέα της οικολογικής βιωσιμότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις ακόλουθες προτεραιότητες της στρατηγικής “Europe 2020”:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting Ltd θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.