Ο Οργανισμός μας, διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και γνώση στην ανάπτυξη και συμμετοχή σε έργα της ΕΕ (στο πλαίσιο των προγραμμάτων δια βίου μάθησης, Lifelong Learning, ERASMUS+, JUSTICE EU), καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται σε εθνικό επίπεδο, μέσω του Ιδρύματος  Καινοτομίας και Έρευνας (ΙδΕΚ), και αφορούν στην κοινωνική καινοτομία και σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Τα εν λόγω έργα υλοποιούνται σε συνεργασία με διάφορους εταίρους σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.