Η κακοποίηση και παραμέληση παιδιών είναι ένα θέμα που απασχολεί όλο τον κόσμο. Η κακοποίηση και παραμέληση παιδιών είναι παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των παιδιών και αποτελούν εμπόδιο τόσο για την εκπαίδευση των παιδιών όσο και για τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική τους ανάπτυξη. Η Eurosuccess Consulting προσυπογράφει τη Σύμβαση των ΗΕ για τα Δικαιώματα των Παιδιών, την οποία έχει συνυπογράψει η Κύπρος.

Μέσω της συμμετοχής μας στην εφαρμογή έργων και πρωτοβουλιών παιδείας/εκπαίδευσης και ανάπτυξης με Ευρωπαϊκά και Εθνικά κονδύλια, καλύπτουμε ένα ειδικό θεσμικό ρόλο στην κοινωνία για τα παιδιά. Συνεπώς, οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι, σε όλα τα παιδιά που έρχονται σε επαφή και συμμετέχουν στις σχετικές δραστηριότητες, θα προσφερθεί ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορέσουν να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.