Έκτακτο Σχέδιο Παροχής Κινήτρων για την εργοδότηση νέων ανέργων πτυχιούχων

Το Σχέδιο προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προσλάβουν πτυχιούχους, ηλικίας μέχρι 29 ετών, οι οποίοι έχουν λάβει πτυχίο διάρκειας 3 χρόνων και πάνω, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι πτυχιούχοι πάνω από 6 συνεχόμενους μήνες στα Γραφεία της Δημόσιας υπηρεσίας Απασχόλησης.

Η χορηγία καλύπτει ποσοστό 80% του μισθολογικού κόστους του εργοδοτουμένου με μέγιστο ποσό τις €15 000Η επιχορήγηση θα είναι για 12 μήνες εργοδότησης και με υποχρέωση του εργοδότη για πρόσθετη εργοδότηση του ατόμου για 6 μήνες χωρίς επιχορήγηση.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Σχέδιο έχουν μόνο εργοδότες που:

  •  Εντάχθηκαν στα σχέδια του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Επιχειρηματικής Καινοτομίας κατά την προγραμματική περίοδο 2007 – 2013.
  • Δεν έτυχαν οποιασδήποτε επιχορήγησης στο παρελθόν από συγχρηματοδοτούμενα Σχέδια, κατά την προγραμματική περίοδο 2007 – 2013, για ενθάρρυνση της εργοδότησης του ίδιου ατόμου, που προτίθενται να εργοδοτήσουν στα πλαίσια του Σχεδίου. Επίσης, το ίδιο άτομο ( υποψήφιος προς εργοδότηση) δεν πρέπει να έχει εργασθεί το οκτάμηνο πριν την ημερομηνία προκήρυξης της πρόσκλησης στον ίδιο εργοδότη.

Σημείωση: Η πρόσληψη του ανέργου, θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μετά την ημερομηνία της εκάστοτε ημερομηνίας ανακοίνωσης της προκήρυξης του Σχεδίου, σε θέση που είναι γνωστοποιημένη στην Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο σχέδιο;