Αποτελεσματικές Τεχνικές Αυτοδιαχείρισης για Στελέχη Επιχειρήσεων

Επιχορηγημένο Σεμινάριο – Αποτελεσματικές Τεχνικές Αυτοδιαχείρισης για Στελέχη Επιχειρήσεων

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης:

«Αποτελεσματικές Τεχνικές Αυτοδιαχείρισης για Στελέχη Επιχειρήσεων»

Όπως εξελίσσεται το εργασιακό περιβάλλον, απαιτείται από κάθε εργαζόμενο/η να διαχειρίζεται σωστά τις σκέψεις, συναισθήματα και τη συμπεριφορά του με συνειδητό τρόπο για να είναι αποτελεσματικός/ή. Ένας εργαζόμενος με ισχυρές δεξιότητες αυτοδιαχείρισης ξέρει τι να κάνει και πως να ενεργήσει σε διαφορετικές καταστάσεις. Για παράδειγμα, ξέρουν πως να ελέγχουν το θυμό τους, πως να αποφεύγουν τους πολλούς περισπασμούς, αποφασίζουν πότε να ζητούν βοήθεια κλπ και έτσι διατηρώντας την εστίαση τους, είναι παραγωγικοί. Η αυτοδιαχείριση, ειδικά των Μάνατζερ που έχουν την ευθύνη συντονισμού και άλλων ατόμων, είναι ακόμη σημαντικότερη όταν οι επιχειρήσεις στοχεύουν να αυξήσουν τον βαθμό ενδυνάμωσης και υπευθυνότητας των εργαζομένων τους.

–> Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο για περισσότερες πληροφορίες.

–> Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνίες: Τρίτη, 28 Μαΐου & 4, Ιουνίου 2024

Ώρες: 09:00-16:00

Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 12 Ώρες

Χώρος Διεξαγωγής: Στα γραφεία της Eurosuccess Consulting

Εκπαιδευτής:  Μιχάλης Μαϊμάρης

  • Το σεμινάριο είναι επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.
  • Θα δοθούν σημειώσεις εκπαιδευτικού υλικού
  • Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής
  • Το σεμινάριο θα γίνει δια ζώσης
  • Γλώσσα: Ελληνικά

 

Συμμετοχή ανά άτομο:

Συνολικό Κόστος Συμμετοχής: €334,40

Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: €240,00

Καθαρό Κόστος Συμμετοχής: €94,40

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.