Αναβάθμιση Τουριστικών Καταλυμάτων στην Κύπρο: Επένδυση στην Υγεία και την Ευεξία

Αναβάθμιση Τουριστικών Καταλυμάτων στην Κύπρο: Επένδυση στην Υγεία και την Ευεξία

Η Κύπρος, με τον πλούτο της σε φυσική ομορφιά και πολιτιστική κληρονομιά, στοχεύει στην ανάπτυξη εξειδικευμένων μορφών τουρισμού που εστιάζουν στην υγεία, την ευεξία, και την ανάρρωση. Μέσω του προγράμματος αναβάθμισης των τουριστικών καταλυμάτων, η χώρα επιδιώκει να δημιουργήσει έναν τουρισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των επισκεπτών της, ανεξαρτήτως των ικανοτήτων τους και των ειδικών αναγκών τους.

Το Σχέδιο Αναβάθμισης Τουριστικών Καταλυμάτων στην Κύπρο αναπτύχθηκε με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού τομέα και την προσέλκυση νέων μορφών τουρισμού. Αυτό περιλαμβάνει τον τουρισμό υγείας, ευεξίας, αποκατάστασης, προσβασιμότητας και αυτόνομης υποβοηθούμενης διαβίωσης. Οι επιχειρηματίες στον τομέα του τουρισμού έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα καταλύματά τους προκειμένου να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε αυτές τις κατηγορίες τουρισμού.

Το σχέδιο παρέχει οικονομική στήριξη με ποσοστά χρηματοδότησης που μπορούν να φτάσουν έως και 75% στις περιοχές των Ορεινών, Ακριτικών & Απομακρυσμένων Περιοχών. Με αυτόν τον τρόπο, η κυπριακή κυβέρνηση ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη βελτίωση των τουριστικών υποδομών σε περιοχές που μπορούν να επωφεληθούν από τον εν λόγω τουρισμό.

Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένων οικοδομικών εργασιών, εξοπλισμού, ψηφιακής αναβάθμισης και παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Επιπλέον, η προσέλκυση ατόμων με αναπηρία ή άλλες ειδικές ανάγκες αποτελεί κεντρικό στόχο, ενθαρρύνοντας έτσι την προσβασιμότητα και την ισότητα στον τουρισμό.

Περίοδος υποβολής: μέχρι 29/09/2024 ή μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού

Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην υποστήριξη και ανάπτυξη επιχειρήσεων μέσω της εκμετάλλευσης Ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων και άλλων προγραμμάτων χρηματοδότησης, ο συμβουλευτικός οργανισμός μας παρέχει την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη και υποστήριξη στους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες χρηματοδότησης. Η εμπειρία του οργανισμού μας περιλαμβάνει τη συνδρομή τεχνογνωσίας στην επεξεργασία, την διαχείριση και υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση καθώς και την ανάπτυξη επιχειρηματικών πλάνων.

➔ Περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να αποταθούν για περαιτέρω πληροφορίες  στο τηλέφωνο 22420110 ή στο email: info@eurosc.eu.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.