Επιχορηγημένες ευκαιρίες εκπαίδευσης!

Ο Οργανισμός Eurosuccess Consulting, διοργανώνει τα παρακάτω επιχορηγημένα σεμινάρια

  •  ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Υπεύθυνοι για την δημιουργία μίας αποτελεσματικής εταιρείας είναι όσοι ηγούνται εταιρειών, τμημάτων και έργων (projects) που το πρώτο μέλημα τους πρέπει να είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του κάθε εργαζόμενου.

  •  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Τι προσδοκούν οι πελάτες από κάθε εταιρεία με την οποία συναλλάσσονται; Φυσικά ποιοτική  εξυπηρέτηση. Έτσι το προσωπικό το οποίο εξυπηρετεί πελάτες οφείλει να διευκολύνει αλλά και να φτιάχνει την διάθεση των πελατών.

Τα εν λόγω σεμινάρια μπορούν παρακολουθήσουν εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων). Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενούς τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Λευκωσία και στην Λεμεσό στις πιο κάτω ημερομηνίες:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

  •  HΓΕΣΙΑ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ (Παρασκευή 06/02/2015 & Τετάρτη 11/02/2015)
  •  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ (Δευτέρα 09/2/2015) 

ΛΕΜΕΣΟΣ

  •  HΓΕΣΙΑ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ (Πέμπτη 05/03/2015 & Πέμπτη 12/03/2015)
  •  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ (Δευτέρα 09/03/2015) 

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια, παρακαλούνται όπως επιλέξουν στους πιο κάτω συνδέσμους για να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής, και την αποστείλουν κατάλληλα συμπληρωμένη μέσω email στο info@eurosc.eu ή μέσω fax στο 22518248.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.