Διεκπεραίωση Τεχνοοικονομικών Μελετών και Μελετών βιωσιμότητας

Με τη χρήση και καθοδήγηση των τεχνοοικονομικών μελετών και των μελετών βιωσιμότητας, η επιχείρηση λαμβάνει την πλέον συμφέρουσα και βιώσιμη στρατηγική απόφαση, υπό τις εκάστοτε περιστάσεις, σχετικά με την επιθυμητή τεχνολογική της ανάπτυξη, την πρόσληψη νέων στελεχών ή/και προσωπικού κλπ.

Με τη βοήθεια των πιο πάνω μελετών, η επιχείρηση είναι σε θέση να αποσβέσει το κόστος επένδυσης και παράλληλα να αυξήσει την παραγωγικότητα της.

Ακόμη, στα πλαίσια υποβολής προτάσεων αλλά και ανεξάρτητα, τα στελέχη της Eurosuccess Consnulting είναι σε θέση να εκπονήσουν τις μελέτες βιωσιμότητας και σκοπιμότητας που θα καθοδηγήσουν με ασφάλεια και εγκυρότητα τις αποφάσεις σχετικά με την εκάστοτε επιχειρηματική ιδέα. Οι μελέτες αυτές αξιολογούν τον οργανισμό σε εσωτερικό επίπεδο (ιστορικό, διοίκηση, στρατηγική, λειτουργία, προσωπικό) ενώ μελετούν και όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που δυνητικά επηρεάζουν τον οργανισμό. Στη συνέχεια αναλύουν τη σκοπιμότητα της προτεινόμενης επένδυσης (αύξηση παραγωγικότητας, μείωση κόστους, βελτίωση συνθηκών λειτουργίας) και παρουσιάζουν μια λεπτομερή οικονομική ανάλυση, βασισμένη σε σενάρια (θετικό, μέσο, αρνητικό) από την οποία εξάγονται, με έγκυρη μεθοδολογία, τελικά συμπεράσματα σχετικά με το εάν ο οργανισμός πρέπει να προχωρήσει με την επένδυσή του ή όχι.

Οι πιο πάνω Μελέτες, στρατηγικά εργαλεία λήψεως αποφάσεων, μπορεί να αφορούν άτομα, επιχειρήσεις και άλλες μορφές νομικών προσώπων, οργανομένων συνόλων κλπ, όταν πρέπει να παρθεί μια απόφαση για τους εξής λόγους:

  • Δημιουργία νέας επιχείρησης
  • Υλοποίηση μιας νέας επένδυσης (π.χ. αγορά νέου εξοπλισμού παραγωγής)
  • Πρόσληψη νέων στελεχών και προσωπικού
  • Δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών
  • Λήψη δανείων ή άλλων κονδυλίων

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.