Σχέδιο επιχορήγησης της απασχόλησης σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το Λιανικό Εμπόριο και απασχολούν από 1 μέχρι 4 άτομα

Το Σχέδιο αφορά την επιχορήγηση της απασχόλησης ανέργων που εργάζονται με πλήρη ή και μερική απασχόληση σε επιχειρήσεις του Λιανικού Εμπορίου, έχουν Αριθμό Μητρώου Εργοδότη στην κατηγορία NACE 4511, 4519, 4532, 4540, και 4711 – 4799 και εργοδοτούσαν από 1 – 4 άτομα τον Μάρτιο του 2015.

Παρέχεται χορηγία στους εργοδότες, που εμπίπτουν στις πιο πάνω οικονομικές δραστηριότητες, ύψους 60% του μισθολογικού κόστους του εργοδοτουμένου με μέγιστο ύψος €6.000, στην περίπτωση που θα προσλάβουν άνεργα άτομα εγγεγραμμένα στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.Υ.Α.). Η ημερομηνία πρόσληψης είναι και ημερομηνία έναρξης απασχόλησης.

Η χορηγία θα παραχωρείται μόνο για τους πρώτους δέκα (10) μήνες απασχόλησης και με υποχρέωση του εργοδότη για πρόσθετη εργοδότηση του εργοδοτούμενου για δύο (2) μήνες χωρίς επιχορήγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Σχέδιο πατήστε εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο σχέδιο;