Έκτακτο Σχέδιο Παροχής Κινήτρων για την Εργοδότηση των Μακροχρόνια Άνεργων και των Νέων

Το Σχέδιο αφορά την παροχή κινήτρων για πρόσληψη ατόµων τα οποία:

  1. Είναι ηλικίας µέχρι 29 ετών και είναι εγγεγραµµένοι άνεργοι για τους τελευταίους 3 συνεχόµενους µήνες στα Γραφεία της ∆ηµόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.
  2. Είναι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραµµένοι άνεργοι στα Γραφεία της ∆ηµόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, πάνω από 7 συνεχόµενους µήνες κατά την ηµεροµηνία υποβολής της αίτησης.

Σηµειώνεται ότι οι άνεργοι που διαµένουν στις επαρχίες Λάρνακας, Πάφου και Ελεύθερης Περιοχής Αµµοχώστου να είναι εγγεγραµµένοι άνεργοι πάνω από 5 συνεχόµενους µήνες, και προέρχονται από τη Ξενοδοχειακή και Επισιτιστική Βιοµηχανία και πρόκειται να εργοδοτηθούν στον ίδιο τοµέα.

Ποιούς Αφορά: Επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους και τομέα. Δεν καλύπτονται Αυτοεργοδοτούμενοι.

Ύψος και ποσό Χρηματοδότησης: 50% του µισθολογικού κόστους του εργοδοτουµένου µε µέγιστο ύψος €7.000 για τους πρώτους 8 µήνες απασχόλησης και εφ΄όσον ο εργοδοτούµενος εργοδοτηθεί τουλάχιστον 12 µήνες.

Η επιχορήγηση για εργοδότες που ανήκουν στην οικοδοµική βιοµηχανία θα ανέρχεται σε 65% του µισθολογικού κόστους του εργαζοµένου, µε µέγιστο ποσό €8.000 για 8 µήνες εργοδότησης και µε υποχρέωση του εργοδότη για πρόσθετη εργοδότηση του εργοδοτούµενου για τέσσερις (4) µήνες. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο σχέδιο;