Έκτακτο Σχέδιο Παροχής Κινήτρων για Απασχόληση Ανέργων

Το Έκτακτο Σχέδιο αφορά στην Παροχή Κινήτρων για Απασχόληση Ανέργων στον Ιδιωτικό Τομέα.

Παρέχεται οικονομική βοήθεια ύψους 60% του ετήσιου μισθολογικού κόστους του εργοδοτουμένου, με μέγιστο ύψος €7.200 κατ΄άτομο κατά εξάμηνο. Η χορηγία παραχωρείται για τους πρώτους 6 μήνες εργοδότησης του ανέργου.

Ο εργοδότης οφείλει να απασχολήσει τον εργοδοτούμενο για 2 επιπρόσθετους μήνες μετά την λήξη της χορηγίας.

Δεν καλύπτονται οι ακόλουθες επιχειρήσεις/εργοδότες:

  1. Εργοδότες που απασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή γεωργικών προϊόντων, εργοδότες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, εργοδότες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του άνθρακα και προβληματικές επιχειρήσεις κατά την έννοια των κοινοτικών κατευθυντήριων γραμμών για τη διάσωση και αναδιάρθρωση προβληματικών επιχειρήσεων
  2. Επιχειρήσεις/Εργοδότες όταν θα εργοδοτήσουν άτομα τα οποία είναι Κύριοι μέτοχοι τους
  3. Αυτοεργοδοτούμενοι (ως εργοδοτούμενοι/εργαζόμενοι).
  4. Επιχειρήσεις/εργοδότες όταν θα εργοδοτήσουν άτομα που είναι σύζυγοι ή συνδέονται με α” ή β” βαθμού συγγένεια εξ αίματος ή εξ αγχιστείας με τον εργοδότη.
  5. Επιχειρήσεις οι οποίες έχουν υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με την Κυβέρνηση ή/και Ημικρατικούς Οργανισμούς κατά την περίοδο των οκτώ τελευταίων μηνών που προηγείται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης – Η συγκεκριμένη πρόνοια ισχύει μόνο για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργων και δεν ισχύει για συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών.

Προσοχή!!! Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί πριν από την εγγραφή του ατόμου στις Κ.Α της εταιρείας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο σχέδιο;