Προγράμματα Κατάρτισης σε Κύπρο και Εξωτερικό

Επιχορηγεί τη διενέργεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων-σεμιναρίων για την επιχείρηση (ενδοεπιχειρησιακά) ή τη συμμετοχή υπαλλήλων και στελεχών από διάφορες επιχειρήσεις (πολυεπιχειρησιακά), μέσω προγραμμάτων κατάρτισης που εφαρμόζονται από κρατικά ή ιδιωτικά ιδρύματα και οργανισμούς κατάρτισης.

Επιχορηγούνται διάφορες δαπάνες, αναγκαίες για  την οργάνωση και υλοποίηση των πιο πάνω προγραμμάτων, όπως είναι η αμοιβή των εξωτερικών εκπαιδευτών, το κόστος του υπαλλήλου/εκπαιδευτή  (εάν εργοδοτείται από την επιχείρηση), ο μισθός των υπαλλήλων για τις ώρες που θα τύχουν κατάρτισης, διάφορα λειτουργικά έξοδα όπως το ενοίκιο της αίθουσας κατάρτισης κλπ.

Υπάρχουν επίσης και τα σεμινάρια εξωτερικού, όπου εάν κάποιος ή κάποιοι υπάλληλοι από την επιχείρηση θέλουν να παρακολουθήσουν και να εκπαιδευτούν σε ένα συγκεκριμένο, εξειδικευμένο πρόγραμμα που γίνεται στο εξωτερικό, μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων, το κόστος διαμονής τους, το κόστος της παρακολούθησης του σεμιναρίου κλπ.

  • Το ποσοστό επιχορήγησης φτάνει μέχρι και το 80% των συνολικών δαπανών.
  • Τo Σχέδιo είναι ανοικτό χωρίς χρονικές περιόδους.
  • Επιλέξτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Πολυεπιχειρησιακά Προγράμματα Συνεχιζόμενης Κατάρτισης

Σκοπός:

Συμμετοχή εργοδοτουμένων επιχειρήσεων σε προγράμματα κατάρτισης που εφαρμόζονται από κρατικά ή ιδιωτικά ιδρύματα, οργανισμούς κατάρτισης και επιχειρήσεις.

Βασικές Πρόνοιες:

  • Επιχορηγείται η συμμετοχή εργοδοτουμένων επιχειρήσεων σε εγκεκριμένα από την ΑνΑΔ προγράμματα.
  • Η συμμετοχή στα προγράμματα εξασφαλίζεται μετά από συνεννόηση των επιχειρήσεων με τους οργανωτές τους.
  • Μετά από επιτυχή συμπλήρωση του προγράμματος υποβάλλεται αίτηση για επιχορήγηση, μέσω του οργανωτή.

Οικονομική Κάλυψη:

Καταβάλλεται χορήγημα στον εργοδότη, εργοδοτούμενοι του οποίου παρακολούθησαν με επιτυχία πρόγραμμα που οργανώνεται μέσα στο πλαίσιο του πιο πάνω Σχεδίου, για κάλυψη μέρους του δικαιώματος συμμετοχής/διδάκτρων στο πρόγραμμα. Το χορήγημα καταβάλλεται στον οργανωτή του προγράμματος μετά από σχετική εξουσιοδότηση της επιχείρησης.

Τo Σχέδιo είναι ανοικτό χωρίς χρονικές περιόδους.

Επιλέξτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο σχέδιο;