Σχέδιο Ενίσχυσης Υποδομής Κατάρτισης

Η ενίσχυση της υποδομής κατάρτισης επιχειρήσεων (conference rooms), με στόχο την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού (τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης επιχείρησης) σε τομείς, επαγγέλματα ή θέματα που έχουν προτεραιότητα για την επιχείρηση. Παράλληλα η επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιεί την αίθουσα και για επιχειρηματικές δραστηριότητες της, απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να χρησιμοποιείται πρωτίστως για τον πρώτο λόγο αναφέρεται πιο πάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο σχέδιο;