ΤourINN-Act: Αναβαθμίστε τις τουριστικές σας επιχειρήσεις διεκδικώντας κουπόνι αξίας 10,000 ευρώ

ANOΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

Mέσω της άμεσης συμβολής μας στο  Ευρωπαϊκό έργο TouriNN-Act, το οποίο έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση και προώθηση της ψηφιοποίησης τουριστικών επιχειρήσεων οι οποίες πλήγηκαν κυρίως από τη πανδημία του κορωνοϊού, προσκαλούμε μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στην ανοικτή πρόσκληση για την υποστήριξη τους.

Οι επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα μπορούν να επωφεληθούν με κουπόνια αξίας μέχρι και € 10.000 για την ενίσχυση της ψηφιακής τους εικόνας έναν κατάλογο παροχών που έχουν ήδη προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για την ανάπτυξη τους.

Μάθετε περισσότερα για το έργο και την Ανοιχτή Πρόσκληση 👉 http://bitly.ws/Ixvp

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων: 12 Οκτωβρίου 👉 http://bitly.ws/IxvH

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@eurosc.eu ή και τηλεφωνικώς στο 22 420 110.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.