ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Αποτελεσματική ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης

Αποτελεσματική ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης

Η επιχειρηματικότητα αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη της οικονομίας. Ως συνεπακόλουθο η δημιουργία επιχειρηματικού πνεύματος εντός των επιχειρήσεων ενδυναμώνει τους εργαζομένους και τους βοηθά να αναπτύσσουν επιχειρηματική συμπεριφορά που εστιάζει στην δημιουργία νέων προϊόντων ή υπηρεσιών με σκοπό το κέρδος αλλά και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους, υφιστάμενους και μελλοντικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν δική τους επιχείρηση ή σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή/και είναι Γενικοί Διευθυντές και Διευθυντικό & Επιστημονικό Προσωπικό από τα τμήματα Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Οικονομικών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Παραγωγής, Πληροφορικής, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προσωπικό που έχει την ευθύνη Διοίκησης Ομάδας Έργων.

Επίσης, οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι άτομα τα οποία βρίσκονται εκτός της αγοράς εργασίας και επιθυμούν να μάθουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν και τι χρειάζεται για την προετοιμασία όσον αφορά το άνοιγμα της δικής τους επιχείρησης.

Οι εκπαιδευόμενοι μέσα από πρακτική εξάσκηση θα είναι σε θέση να γνωρίζουν:

 • Την έννοια της Επιχειρηματικότητας και γιατί αποτελεί την λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα.
 • Ότι η επιχειρηματικότητα είναι μια πηγή καινοτόμων ιδεών στην επιχείρηση, επειδή κάνει το προσωπικό πιο υπεύθυνο και πρόθυμο να βρίσκει νέους τρόπους να κάνει την δουλειά του.
 • Μεθόδους που χρησιμοποιεί ένας επιχειρηματίας όπως: ευελιξία, λειτουργικότητα, σχεδιαστική σκέψη, μαθαίνοντας γρήγορα μέσα από αποτυχίες, ξεκινώντας μια νέα ιδέα με λίγους πόρους κλπ.
 • Πως να δημιουργήσουν ένα αρχικό προϋπολογισμό για τα πρώτα χρόνια λειτουργίας
 • Πώς να αναπτύξουν μια διαφορετική νοοτροπία όσον αφορά το επιχειρηματικό τους μοντέλο, πετυχαίνοντας την μέγιστη δέσμευση των ικανών εργαζομένων τους.
 • Τα διαθέσιμα κονδύλια σχετικά με σχέδια για στελέχωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων και πως να τα εκμεταλλεύονται αποτελεσματικά.

Σε ποιους απευθύνεται:

Γενικοί Διευθυντές και Διευθυντικό & Επιστημονικό Προσωπικό από τα τμήματα Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Οικονομικών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Παραγωγής, Πληροφορικής, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προσωπικό που έχει την ευθύνη Διοίκησης Ομάδας Έργων.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη, 05 Απριλίου, 2022

Ώρες: 09:00-17:15

Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 7 Ώρες

Χώρος Διεξαγωγής:  – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Εκπαιδευτές: Μιχάλης Μαϊμάρης & Γιώργος Γιωργάκης

 • Θα δοθούν σημειώσεις εκπαιδευτικού υλικού
 • Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής
 • Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων
 • Το σεμινάριο θα γίνει δια ζώσης
 • Γλώσσα: Ελληνικά
 • Κόστος: €150 + ΦΠΑ

Για δήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Επιπρόσθετα θα εκτιμούσαμε την γνώμη σας!

Θα θέλαμε 5 λεπτά από τον χρόνο σας  για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας για τις ανάγκες και προσδοκίες των κυπριακών επιχειρήσεων σε σχέση με την εκπαίδευση και ανάπτυξη των ικανοτήτων των στελεχών και γενικά του προσωπικού, με απώτερο σκοπό την επιτυχημένη οργάνωση σε εταιρικό και τμηματικό επίπεδο, την υποκίνηση του προσωπικού, την αύξηση της παραγωγικότητας, κλπ, πατώντας εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.