Ψηφιακές Δεξιότητες: Βασικά Εργαλεία και συναρτήσης Excel

Επιχορηγημένο Σεμινάριο – Ψηφιακές Δεξιότητες: Βασικά Εργαλεία και συναρτήσης Excel

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης:

«Ψηφιακές Δεξιότητες: Βασικά Εργαλεία και συναρτήσης Excel»

Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες επεξεργασίας μεγάλου όγκου δεδομένων στις επιχειρήσεις καθιστά αδήριτη την ανάγκη γρήγορων υπολογισμών και με τρόπο που να καθιστά παραγωγική την ώρα εργασίας των εργαζομένων σε επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες συμβατότητας με την τεχνολογία, καλούνται να εκτελούν σε γρήγορο χρονικό διάστημα κατά την εργασία τους, μεγάλους και περίπλοκους πλέον υπολογισμούς σε αρχεία των επιχειρήσεων τους, τα οποία μοιράζονται στη συνέχεια με άλλους συναδέλφους και συνεταίρους. ΟΙ υπολογισμοί αυτοί γίνονται ως επί το πλείστο σε προγράμματα Υπολογιστικών Φύλλων ή παρόμοιου τύπου προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.