Εγκαινιάστηκαν τα Νέα Γραφεία της Eurosuccess Consulting και COMCY

Την Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων για τους οργανισμούς Eurosuccess Consulting και COMCY – Centre for Competence Development Cyprus!

Η ομάδα των δύο Οργανισμών, αφού μεταφέρθηκε στους νέους της χώρους, άνοιξε τις πόρτες στις οικογένειες, στους φίλους και στους συνεργάτες της, από Κύπρο και εξωτερικό, εκφράζοντας έτσι την αγάπη και την εκτίμηση της αλλά και την χαρά της για αυτή την όμορφη, νέα αρχή!

Σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους νέους μας χώρους, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, εντός και εκτός επιχειρήσεων, να ανταλλάξουν γνώσεις, σκέψεις και απόψεις καθώς και να απολαύσουν νόστιμες γεύσεις από σνακ και ροφήματα.

Απευθύνοντας ένα σύντομο και ουσιαστικό ευχαριστήριο μήνυμα, ο Διευθυντής των Οργανισμών, κ. Γιώργος Γιωργάκης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του μεγαλεπήβολου στόχου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

H ομάδα της Eurosuccess Consulting και COMCY, ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους, καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο See You Travel που έδωσε τη δυνατότητα να κληρωθεί ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο για έναν τυχερό από τους παρευρισκόμενους!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.