Μάθε για την εκπαιδευτική e-πλατφόρμα του E(U) Leaders

Στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, αναδύεται μια νέα κατηγορία ηγετών οι e-ηγέτες, οι οποίοι διαθέτουν στρατηγική ηγεσία, επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ). Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, τα εμπόδια στην επικοινωνία ξεπερνιούνται και γίνεται όλο και πιο σύνηθες για τους ηγέτες των επιχειρήσεων να εργάζονται ευέλικτα σε διαφορετικές χρονικές ζώνες, ώστε να διατηρούν τις επιχειρηματικές λειτουργίες στο πιο αποτελεσματικό τους επίπεδο. Οι e-ομάδες απαιτούν μεγαλύτερη αυτονομία και συνεπώς μεγαλύτερη επικοινωνία, εμπιστοσύνη και συνεργασία μεταξύ των ηγετών και των μελών της ομάδας.

Στόχος του E(U)Leaders είναι να βοηθήσει τους επιχειρηματίες/εργοδότες/ηγέτες/διευθυντές και τους εκπαιδευτές και μέντορες ΕΕΚ να αναπτύξουν τις στρατηγικές δεξιότητες e-ηγεσίας που απαιτούνται για την αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση ομάδων σε ένα εικονικό εργασιακό περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα των εταιρειών και των οργανισμών τους.

Εάν ανήκεις σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες και δραστηριοποιείσαι στη Κύπρο, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε να συμμετέχεις στην πιλοτική φάση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του έργου μας έως την Δευτέρα 30/10/23.

Εν συντομία πρόκειται για μία πλατφόρμα e-μάθησης για τους ηγέτες του έργου θα είναι ένα βασικό συστατικό του έργου, καθώς θα υποστηρίζει υπάρχοντες και επίδοξους επιχειρηματίες/ εργοδότες/ ηγέτες/ διευθυντές και εκπαιδευτές/μέντορες ΕΕΚ και τις συνεχώς αυξανόμενες εκπαιδευτικές και αναπτυξιακές ανάγκες των εκπαιδευτικών.

  • Μπες εδώ για να εγγραφείς: https://rb.gy/6u44q
  • Περίμενε το επιβεβαιωτικό εμαιλ σου για να εγκριθεί η εγγραφή σου
  • Περιηγήσου στην εκπαιδευτική πλατφόρμα
  • Αξιολόγησε την εκπαιδευτική πλατφόρμα: E(U) Leaders – pilot testing questionnaire

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.