Κοινή Εκπαιδευτική Εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό έργο i-School

Στη Κύπρο μας είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε την κοινή εκπαιδευτική εκδήλωση του έργου iSchool για εταίρους και Εκπαιδευτικούς!

Η Εκπαιδευτική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου, στην Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Ολύμπιον, που συμμετέχει ως εταίρος στο έργο και είχε διάρκεια πέντε (5) πλήρεις εργάσιμες ημέρες.  Επιπλέον  στην εκδήλωση κατάρτισης προσωπικού συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, καθηγητές, εκπαιδευτές και εμπειρογνώμονες στα θέματα του έργου, από όλες τις χώρες των εταίρων.    Η κοινοπραξία είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα αποτελέσματα που έχουν παραχθεί από τις μέχρι τώρα δράσεις.   στιγμής.

Οι στόχοι της της εκπαίδευσης ήταν οι εξής:

  1. Να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το έργο, το αντικείμενό του και τα επεξεργασμένα ή αναμενόμενα αποτελέσματα
  2. Να βοηθήσει υποστήριξη τους συμμετέχοντες  στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων, ικανοτήτων και γνώσεων  σχετικά με την πολιτιστική κληρονομιά, τις μη τυπικές μεθοδολογίες, τα παιχνίδια και τις διαδραστικές δραστηριότητες που μπορούν να εφαρμοστούν εντός και εκτός σχολικού πλαισίου
  3. Τη συλλογή και συζήτηση των εμπειριών των συμμετεχόντων, καθώς και των καθορισμό εκπαιδευτικών αναγκών, προκειμένου να προωθηθεί η ανταλλαγή καλών πρακτικών και να εντοπιστούν κοινά εκπαιδευτικά κενά.
  4. Την ενθάρρυνση των συμμετεχόντων να διαδώσουν πληροφορίες σχετικά με το έργο, στους συνομηλίκους αλλά και στα κοινωνικά δίκτυά τους, σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εν κατακλείδι, ο στόχος της δράσης  ήταν οι συμμετέχοντες,  να εξοικειωθούν με τη φιλοσοφία του έργου και να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τα αποτελέσματα του, ώστε  να αποκτήσουν πολύτιμες μεταβιβάσιμες δεξιότητες μέσω τυπικών και μη τυπικών δραστηριοτήτων και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι συμμετέχοντες θεωρούνται πρεσβευτές του έργου και των αποτελεσμάτων του, ιδίως στους συνομηλίκους τους και σε άτομα που εργάζονται με μαθητές!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα ακολουθώντας το έργο στο:

Facebook: bit.ly/42JbuLE

Website: https://ischool-project.eu/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.