Η Eurosuccess Consulting ως Πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΕΚ) από την ΑνΑΔ

Ο Οργανισμός μας, εξειδικεύεται στην ενημέρωση και υποστήριξη/διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών που αφορούν την άντληση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυπριακή Δημοκρατία, μέσα από επιχορηγημένα Σχέδια. Τα εν λόγω Σχέδια Επιχορηγήσεων αφορούν την πρόσληψη και ανάπτυξη προσωπικού, την ανάπτυξη υφιστάμενων επιχειρήσεων, τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, κ.α.

Αφού μεταφερθήκαμε στους νέους μας χώρους, είμαστε πλέον έτοιμοι να υποδεχτούμε άτομα και οργανισμούς για τη διεξαγωγή επιχορηγημένων σεμιναρίων, καθώς τα νέα μας γραφεία διαθέτουν πιστοποιημένη αίθουσα κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Συγκεκριμένα, ως πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΕΚ), ο Οργανισμός μας διαθέτει αίθουσα, η οποία δύναται να φιλοξενήσει μέχρι και 30 συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα για, όσο το δυνατόν, πιο διαδραστική και αποτελεσματική υλοποίηση σεμιναρίων, τόσο πολυεπιχειρησιακών όσο και μονοεπιχειρησιακών. Η συγκεκριμένη αίθουσα μπορεί να προσφερθεί, επίσης, για ενοικίαση από εξωτερικούς συνεργάτες, σε περίπτωση που χρειάζεται να διοργανωθεί κάποιο σεμινάριο ή άλλες εταιρικές εκδηλώσεις.

Επίσης, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ), ο Οργανισμός μας μπορεί οργανώνει επιχορηγημένα σεμινάρια τα οποία επικεντρώνονται στην ανάπτυξη και παραγωγικότητα των εργαζομένων και στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων που διέπουν μια επιχείρηση ή ένα Οργανισμό. Συγκεκριμένα, προσφέρεται η δυνατότητα διοργάνωσης σεμιναρίων με βάση τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, αποκλειστικά για τους εργαζόμενους της εκάστοτε επιχείρησης, μέσω συνεργασίας με εκπαιδευτές, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από την ΑνΑΔ.

Μέσω της αξιοποίησης των εν λόγω προγραμμάτων επιτυγχάνεται ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η υλοποίηση των στρατηγικών στόχων των επιχειρήσεων, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των επιχειρησιακών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας στο +357 22 420 110.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.