Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε σε μια ενημερωτική ημερίδα/εκδήλωση, στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών έργων WIN on-line & FEMALE ENTREPRENEUR, χρηματοδοτούμενα από το πρόγραμμα Erasmus+.

Και τα δύο έργα στοχεύουν στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, συγκεκριμένα: το έργο WIN on-line εστιάζει στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στις άνεργες γυναίκες, άνω των 40 ετών, οι οποίες αντιμετωπίζουν δυσκολίες ένταξης ή επανένταξης στην αγορά εργασίας και επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους ηλεκτρονική επιχείρηση, ενώ το FEMALE ENTREPRENEUR – στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών, κυρίως των μειονεκτούσων ομάδων – οι οποίες έχουν τη βούληση να γίνουν επιχειρηματίες ή είναι ήδη επιχειρηματίες.

Το έργο WIN on-line θα υποστηρίξει εξατομικευμένες ανάγκες αυτής της ομάδας-στόχου, βοηθώντας στη δημιουργία της δική τους ηλεκτρονικής επιχείρησης ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτεραιότητες και τις ικανότητές τους.

Το έργο FEMALE ENTREPRENEUR έχει σκοπό την δημιουργία εκπαιδευτικών εργαλείων προκειμένου να βελτιωθούν οι γνώσεις των πιο πάνω ομάδων στόχων όσον αφορά τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, αλλά και τα επιχειρηματικά ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν και τα δύο έργα στις ενδιαφερόμενες.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, πατήστε εδώ.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ μέχρι και την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022

Η προσκόμιση έγκυρου SafePass κρίνεται ως απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία στην εκδήλωση. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας.

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@eurosc.eu ή τηλεφωνικώς στο 22 420110.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.