Επιχορηγημένο Σεμινάριο: Πρόληψη και Διαχείριση Επικοινωνιακών Κρίσεων στις Επιχειρήσεις

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης:

“Πρόληψη και Διαχείριση Επικοινωνιακών Κρίσεων στις Επιχειρήσεις”

Με τον όρο «κρίση», περιγράφεται μια απρόβλεπτη κατάσταση η οποία διακρίνεται από ένα ισχυρό κλίμα έντασης και ανασφάλειας και η οποία πιθανών να επιφέρει δυσμενή αποτελέσματα. Θεωρείται μια κρίσιμη καμπή, μια χρονική περίοδος ανησυχίας στις επιχειρήσεις και σε άλλους τομείς.

Κάποιες φορές, πρόκειται για μια ξαφνική αλλαγή και κάποιες άλλες πρόκειται για ένα γεγονός που εξελίσσεται σε βάθος χρόνου και έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός σοβαρού προβλήματος, το οποίο χρειάζεται να αντιμετωπιστεί άμεσα. Μια κρίση μπορεί να προκύψει από ένα σκόπιμο ή ακούσιο λάθος, ή από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων με στόχο να πληγεί η εμπιστοσύνη των πελατών, ή των μελών, μιας επιχείρησης.

Οι νέες τεχνολογίες και η μαζική επικοινωνιακή ζεύξη δίνουν τη δυνατότητα γνωστοποίησης των γεγονότων σε άμεσο επίπεδο. Οπότε, καλούνται οι διαχειριστές να βρουν και να συστηματοποιήσουν τρόπους ώστε να ελέγχουν το επικοινωνιακό κομμάτι και επομένως, να μπορούν να αντιμετωπίζουν την πιθανή κρίση.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι καταρτιζόμενοι αναμένεται να είναι σε θέση:

  • Nα μάθουν γιατί υπάρχει αύξηση του φαινομένου και πώς μπορεί μια καταρτισμένη ομάδα να αναπτύξει τις πιθανότητες πρόληψης.
  • Να αναγνωρίζουν, να περιγράφουν και να διαχωρίζουν τις μορφές κρίσεων
  • Να επεξηγούν του λόγους παρουσιάζεται μια κρίση
  • Να οργανώνουν και να εκτελούν συγκεκριμένα σχέδια/μεθόδους πρόληψης
  • Να αντιμετωπίζουν τέτοια περιστατικά με ορθό τρόπο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ 1

Συμμετοχή ανά άτομο:

Κόστος Σεμιναρίου: €175,00 + €33,25 Φ.Π.Α.

Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: €136,00

Πληρωτέο ποσό: €39,00+ ΦΠΑ €33,25 = €72,25

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.