Επιχορηγημένο Σεμινάριο: Εκμάθηση βασικών εργαλείων και συναρτήσεων του προγράμματος Excel

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης:

“Εκμάθηση βασικών εργαλείων και συναρτήσεων του προγράμματος Excel”

Οι αυξανόμενες ανάγκες επεξεργασίας μεγάλου όγκου δεδομένων στις επιχειρήσεις καθιστά αδήριτη την ανάγκη γρήγορων υπολογισμών και με τρόπο που να καθιστά παραγωγική την ώρα εργασίας των εργαζομένων σε επιχειρήσεις όλων των τομέων. Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τις ανάγκες συμβατότητας με την τεχνολογία, καλούνται να εκτελούν σε γρήγορο χρονικό διάστημα, μεγάλους και περίπλοκους υπολογισμούς σε αρχεία των επιχειρήσεων τους. Οι υπολογισμοί αυτοί γίνονται, συνήθως, σε προγράμματα Υπολογιστικών Φύλλων ή σε προγράμματα παρόμοιου τύπου.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι καταρτιζόμενοι αναμένεται να είναι σε θέση:

  • Nα γνωρίζουν τις βασικές φόρμουλες και εργαλεία για την εκτέλεση των υπολογισμών που χρειάζεται να υλοποιούνται κατά την καθημερινή τους εργασία
  • Να γνωρίζουν πώς να απλοποιούν ένα περίπλοκο τρόπο υπολογισμού σε μικρότερο χρονικό διάστημα
  • Να γνωρίζουν πώς να διαμοιράζονται τα αρχεία με συναδέλφους και συνεργάτες
  • Να αναγνωρίζουν πότε χρειάζεται να εφαρμόσουν μια συγκεκριμένη φόρμουλα
  • Να αναγνωρίζουν πότε μια φόρμουλα μπορεί να απλοποιηθεί
  • Να αποκτήσουν μια πιο θετική στάση απέναντι στην εκτέλεση δύσκολων και περίπλοκων υπολογισμών
  • Να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση των καθημερινών τους λειτουργιών

Λόγω της φύσης του συγκεκριμένου σεμιναρίου, διευκρινίζεται ότι ο κάθε συμμετέχοντας, χρειάζεται να προσέλθει με τον προσωπικό του υπολογιστή.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EXCEL 1

Συμμετοχή ανά άτομο:

Κόστος Σεμιναρίου: €225,00 + €42,75 Φ.Π.Α.

Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: €180,00

Πληρωτέο ποσό: €45,00 + ΦΠΑ €42,75 = €87,75

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.