Επιχορηγημένο Σεμινάριο – Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση

Επιχορηγημένο Σεμινάριο – Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης:

«Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση»

Η διαπραγμάτευση είναι ένας κυρίαρχος τρόπος λήψης αποφάσεων, επίτευξης στόχων, επίλυσης προβλημάτων και αποτελεσματικής διαχείρισης αντιθέσεων. Οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης είναι σημαντικές για την επιτυχία μιας επιχείρησης και ταυτόχρονα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των καθημερινών εργασιών ενός διευθυντή ή ενός στελέχους στον επαγγελματικό τους χώρο. Το σεμινάριο έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τη θεωρία, την πράξη και τις στρατηγικές που απαιτούνται στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, με τον τελικό στόχο την επίτευξη συμφωνιών που είναι επωφελείς για όλους. Τονίζεται ιδιαίτερα η αναγνώριση των αναγκών των συμμετεχόντων, η κατανόηση της συνολικής επικοινωνίας κατά τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και η υιοθέτηση νέων στρατηγικών και τεχνικών για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Μέσα από ασκήσεις, role playing, παραδείγματα “one on one” και case studies, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες διαπραγμάτευσης που απαιτούνται για τη διαχείριση απλών και πολύπλοκων καταστάσεων διαπραγμάτευσης με αυτοπεποίθηση και επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.