Είσαι εκπαιδευτικός της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης;

Το έργο Hybrid Education in VET – hVET” δημιουργήθηκε με σκοπό, α) την εφαρμογή της υβριδικής μάθησης στην ΕΕΚ, β) να αναπαράγει την εμπειρία των διαδικτυακών μαθημάτων, διατηρώντας τη δέσμευση και τα κίνητρα των εκπαιδευομένων, γ) δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τα σχολεία ΕΕΚ να προγραμματίσουν τη διάρκεια των μελλοντικών προγραμμάτων εξ αποστάσεως και υβριδικής εκπαίδευσης, δ) να δομήσουν τις διδακτικές πρακτικές, ε) να αυξήσουν τις ικανότητες των εκπαιδευτικών ΕΕΚ στη μικτή μάθηση και στ) να μάθουν να γεφυρώνουν το ψηφιακό χάσμα.

Στον πυρήνα του έργου hVET βρίσκεται μια συνεργατική και καινοτόμος εκπαιδευτική προσέγγιση που βασίζεται σε μια παραλλαγή του υβριδικού μοντέλου εκπαίδευσης (συγχώνευση φυσικής και εικονικής μάθησης) που εφαρμόζεται στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Ο κύριος στόχος του έργου hVET είναι να προετοιμάσει τους εκπαιδευτικούς, τους ΕΕΚ εκπαιδευτές, τους επαγγελματίες και τους μαθητές της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης να προετοιμάσει τα σχολεία ΕΕΚ για τη νέα μεταπανεπιστημιακή εκπαίδευση, δημιουργώντας, δοκιμάζοντας και εφαρμόζοντας μια παραλλαγή του υβριδικού μοντέλου εκπαίδευσης με ένα σύνολο προσαρμοσμένων εργαλείων, πόρων και υλικών.

Εν συντομία, πρόκειται για ένα καινοτόμο μοντέλο αποτελεί ένα νέο παράδειγμα διδασκαλίας και μάθησης στις σχολές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, παρέχοντας την καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία για το προσωπικό και τους σπουδαστές της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εφαρμόζοντας μια κατάλληλη παραλλαγή του υβριδικού μοντέλου εκπαίδευσης που βελτιστοποιεί τα πλεονεκτήματα των διαδικτυακών (χωρίς επαφή) και των δια ζώσης (χωρίς κοινωνική επαφή) μαθημάτων.

Εάν είσαι εκπαιδευτικός της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στην πιλοτική φάση του έργου μας και να αξιολογήσεις τη Μεθοδολογία της υβριδικής εκπαίδευσης στα σχολεία ΕΕΚ έως την Δευτέρα 30/10/23.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.