Δωρεάν Βιωματικά Εργαστήρια Europass

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ως το Εθνικό Κέντρο Europass (ΕΚΕ) Κύπρου, σε συνεργασία με την Ανάδοχο εταιρεία «G.G. EUROSUCCESS CONSULTING LIMITED» στην προσπάθεια ενημέρωσης των Κυπρίων πολιτών διοργανώνουν δωρεάν βιωματικά εργαστήρια, διάρκειας 4 ωρών, ανοικτά προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι εμπλεκόμενοι θα:

  • τυγχάνουν ενημέρωσης σχετικά με την πρωτοβουλία Europass και πώς τα εργαλεία / έγγραφα Europass μπορούν να τους φανούν χρήσιμα στην επαγγελματική τους πορεία
  • τυγχάνουν καθοδήγησης σχετικά με τη δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος Europass και για τη σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής
  • μπορούν να δημιουργούν με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα δύο έγγραφα και να τα αποστέλλουν προς αξιολόγηση για τα οποία θα λαμβάνουν ανατροφοδότηση εντός 15 ημερών
  • ενημερώνονται σχετικά με τις διαδικασίες που χρειάζεται να ακολουθήσουν για ανεύρεση εργασίας και την επιτυχή αντιμετώπιση μιας συνέντευξης εργασίας.


Όσα άτομα συμμετάσχουν επιτυχώς στα εργαστήρια θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για 5 smart watches.

Για να προ κρατήσετε έγκαιρα τη θέση σας σε ένα από τα Εργαστήρια, διαθέσιμα Παγκύπρια, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΚΕ πατώντας εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως αποταθείτε στο τηλέφωνο 22420110 και email: stephanie@eurosc.eu.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.