Αξιολόγηση Ψηφιακού Εργαλείου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Το Ψηφιακό εργαλείο αυτό-αξιολόγησης Επιχειρηματικών Ικανοτήτων στον Τομέα των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΤΠΔΒ) έχει οριστικοποιηθεί και προσφέρει αυτό-αξιολόγηση σε τρεις (3) τομείς: «Ιδέες και ευκαιρίες», «Πόρους» και «Εφαρμοσιμότητα». Οι απαντήσεις της αυτό-αξιολόγησης οδηγούν σε τρία (3) διαφορετικά επίπεδα αξιολόγησης ικανοτήτων, και υπάρχει διαθέσιμη η περιγραφή τους. Καλούμε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον ΤΠΔΒ, να επισκεφτούν το ψηφιακό αυτό εργαλείο, και να συμμετάσχουν ενεργά στην αξιολόγησή του.

Η διαδικασία της αξιολόγηση σας, είναι η ακόλουθη:

  • Μπορείτε να βρείτε τον Οδηγό Χρήστη με οδηγίες για περιήγηση και χρήση του Εργαλείου εδώ.
  • Ο σύνδεσμος για το Ψηφιακό Εργαλείο Αυτό-Αξιολόγησηςείναι εδώ. Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου του ψηφιακού εργαλείου είναι περίπου 15 λεπτά.
  • Τέλος, ένα ερωτηματολόγιο για να πραγματοποιήσετε την αξιολόγηση σας εδώ. Ο χρόνος συμπλήρωσής του είναι λιγότερος από 5 λεπτά.

Στόχος του Εργαλείου Αυτό-αξιολόγησης στον ΤΠΔΒ.

Το ψηφιακό εργαλείο αυτό-αξιολόγησης αναπτύχθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ KA2, Female Entrepreneur: Ανακαλύψτε την επιχειρηματική σας ταυτότητα στον κόσμο του Πολιτισμού.

Η Eurosuccess Consulting είναι εταίρος της κοινοπραξίας αυτής και το ψηφιακό εργαλείο αυτό-αξιολόγησης επιχειρηματικών ικανοτήτων αφορά τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ή το επιθυμούν, στον Τομέα των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΤΠΔΒ). Οι χώρες οι οποίες συμμετάσχουν στην υλοποίηση του έργου πέραν της Κύπρου, είναι το Βέλγιο, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Κροατία και η Ρουμανία.

Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις δράσεις του έργου, μέσα από το website και το Facebook.

Όλα τα έντυπα καθώς και το ίδιο το εργαλείο είναι διαθέσιμο και στα αγγλικά.

Please note there is an English version available for the tool and all documents.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.