Τελική ενημερωτική ημερίδα του έργου LEAN

Eurosuccess Consulting, συντονιστής του Ευρωπαϊκού έργου Learning from Analogies (LEAN), σας προσκαλεί στην τελική ενημερωτική ημερίδα του έργου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16.00 στο Μέγαρο ΚΕΒΕ (7ο όροφο).

Το έργο LEAN χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Λεονάρντο Ντα Βίντσι (δράση Μεταφορά Καινοτομίας) και αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων διευθυντικών στελεχών και επιχειρηματιών, διαμέσου της μεταφοράς μιας καινοτόμου εκπαιδευτικής μεθοδολογίας, η οποία βασίζεται στη χρήση «αναλογιών». Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα παρουσιαστούν παραδείγματα υφιστάμενων εκπαιδευτικών «αναλογιών», αλλά και νέων που έχουν προκύψει από το έργο LEAΝ και αφορούν θέματα όπως οργανωτική δομή, διαχείριση ρίσκου, επιχειρηματική στρατηγική και οργανωτική συμπεριφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 22420110. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο στην ιστοσελίδα www.projectlean.eu

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.