Ενημερωτικές Ημερίδες: Δημιουργώντας την δική μου επιχείρηση

Η Eurosuccess Consulting, στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαφώτισης των νέων σχετικά με τις διάφορες ευκαιρίες χρηματοδότησης και εκπαίδευσης/ανέλιξης τους,διοργανώνει δύο ενημερωτικές ημερίδες προς νέες και νέους, οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕ Λευκωσίας) και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ε.Ε).

Συγκεκριμένα, οι ημερίδες θα καλύψουν τα ακόλουθα θέματα:

  • Η σημασία της εκπαίδευσης και του Mentoring για τους Νέους Επιχειρηματίες
  • Ευρωπαϊκό έργο Women Entrepreneurship Enhancement – WIN, ηκαινοτομία και η σημασία του για νέους και νέες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην Κύπρο
  • Σχέδια και Ευκαιρίες Επιχορηγήσεων για Νέους (Νεανική & Γυναικεία Επιχειρηματικότητα)

Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν σε Λευκωσία (27/01/2015) και Πάφο (29/01/2015).

Τονίζεται πως η συμμετοχή είναι δωρεάν. Τελευταία ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η 21η Ιανουαρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν εδώ περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες δήλωσης συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.