35 ΧΡΟΝΙΑ ERASMUS+ #ErasmusDays2022

Η διεθνής γιορτή #ErasmusDays2022, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου, σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο!

Στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, να προωθήσουμε τις ευρωπαϊκές αξίες, τα οφέλη αλλά και τα αποτελέσματα του έργου Erasmus+, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τη δράση αυτή!

Πέρυσι, διοργανώθηκαν 5670 εκδηλώσεις σε 67 χώρες κατά τη διάρκεια των #ErasmusDays. Φέτος, η Eurosuccess Consulting, το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης και ο Δήμος Αγίας Νάπας, συνεργάζονται και έχουν ένα κοινό σκοπό: Nα υλοποιήσουν διαδραστικές ενέργειες και δράσεις, για παιδιά και μεγάλους, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την φιλοσοφία και το έργο του προγράμματος Erasmus+.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν διάφοροι ομιλητές για να καλωσορίσουν το κοινό ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ταυτόχρονα διάφορες δραστηριότητες, βασισμένες στους τέσσερις πυλώνες που διέπουν το πρόγραμμα Erasmus+:

–  Ένταξη & Διαφορετικότητα
–  Ψηφιακός μετασχηματισμός
–  Περιβάλλον & Αειφορία
–  Δημοκρατική ζωή

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, σας προσκαλούμε την Πέμπτη, 13/10/2022, στο Μουσείο «Θάλασσα», στην Αγία Νάπα!

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

• Ημέρα: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022
• Ώρα: 15:00 – 19:00
• Τοποθεσία: Μουσείο «Θάλασσα», Αγία Νάπα

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@eurosc.eu ή τηλεφωνικώς στο 22 420110.

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.