ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – Refitting Machine: Arduino 101

Ο οργανισμός μας διοργανώνει διαδραστικό εργαστήρι, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Refitting Machine, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Erasmus+.

Το έργο επικεντρώνεται στην παροχή ψηφιακών δεξιοτήτων σχετικά με την εκπαίδευση STEM, το Arduino, και την αναπαλαίωση μηχανημάτων.

Ελάτε να γνωριστούμε, να κουβεντιάσουμε, και να μάθουμε περισσότερα για τον κόσμο του Arduino!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και θα ακολουθήσει ένα δωρεάν εργαστήρι με τον εκπαιδευτή Νικόλα Αναστασίου όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς αξιοποιείται το Arduino και θα φτιάξουν ολοκληρωμένα παραδείγματα με μικρές κατασκευές.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε άτομα με ενδιαφέρον στη ρομποτική, ερασιτέχνες, μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες πληροφορικής, τεχνολογίας, μηχανολογίας, ηλεκτρολογίας και ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα άτομα του maker.space και να μάθουν περισσότερα για τον πολυχώρο!

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και απευθύνεται κυρίως σε άτομα με βασικές γνώσεις στην εκπαίδευση STEM και το Arduino.

*Απαραίτητη η προσκόμιση φορητού υπολογιστή (laptop) και η λήψη του Arduino IDE

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, πατήστε εδώ

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ μέχρι και την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021.

* Η προσκόμιση έγκυρου SafePass κρίνεται ως απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο maria@eurosc.eu ή τηλεφωνικώς στο 22-420110