ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ο Οργανισμός μας, διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Νέες Τάσεις και Προκλήσεις στον τομέα της Επιχειρηματικότητας». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, στο Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) από τις 15:00-19:00.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν διάφορες καινοτόμες τάσεις στον τομέα των επιχειρήσεων, όπως η κοινωνική και ψηφιακή επιχειρηματικότητα με κύριο άξονα την αντιμετώπιση προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στη σημερινή εποχή, καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο τα ανοιχτά δεδομένα ενισχύουν τον επιχειρηματικό κόσμο και τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά.  Θα ακολουθήσει συζήτηση καθώς και δύο παράλληλα εργαστήρια.

Ομιλητές στην εκδήλωση:

– Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Συνιδρύτρια Πρωτοβουλίας Unlocking Female Leadership

– Χρυσόστομος Κρητιώτης,  Διευθύνων Σύμβουλος – Logicom Solutions

– Δημήτρης Μιχαήλ, Διοικητικός Λειτουργός Α’ – Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, Υπουργείο Οικονομικών

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώμέχρι και την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22420110 ή μέσω email στο panagiota@eurosc.eu

*Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρόκειται να τηρηθούν όλα τα μέτρα και οι σχετικές προφυλάξεις σχετικά με το COVID-19, όπως έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.