Η νέα εποχή στην γυναίκεια επιχειρηματικότητα

Το έργο WIN on-lineτο οποίο έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, είναι αποτέλεσμα μιας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ επτά εταίρων οργανισμών από έξι διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες (Φινλανδία, Ιταλία, Ελλάδα, Λιθουανία, Κύπρο και Ισπανία). Απώτερος σκοπός του έργου είναι ενίσχυση της γυναικείας ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στις άνεργες γυναίκες, άνω των 40 ετών, οι οποίες αντιμετωπίζουν δυσκολίες ένταξης ή επανένταξης στην αγορά εργασίας και επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους ηλεκτρονική επιχείρηση.

Τι είναι το έργο WIN on-line;

Το έργο WIN on-line έχει ως κύριο στόχο να υποστηρίξει τις εξατομικευμένες ανάγκες αυτής της ομάδας-στόχου, βοηθώντας στη δημιουργία της δικής τους ηλεκτρονικής επιχείρησης ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτεραιότητες και τις ικανότητές τους.

Τα παραδοτέα του έργου

Κατά την διάρκεια υλοποίησης του έργου θα αναπτυχθούν τέσσερα κύρια παραδοτέα:

  1. Μια συλλογή από υφιστάμενες καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές και εργαλεία σε σχέση με την γυναικεία ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα,
  2. Ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης για την γυναικεία ηλεκτρονική  επιχειρηματικότητα,
  3. Συμβουλευτική καθοδήγηση γυναικών ως επιχειρηματίες,
  4. Ένα βίντεο που αποσκοπεί την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.

Κύριες ομάδες-στόχοι:

H κύρια ομάδα-στόχος του έργου είναι γυναίκες ηλικίας άνω των 40 ετών (με έμφαση σε άτομα που είναι άνεργοι) που επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους ηλεκτρονική επιχείρηση και έχουν ανάγκη ενίσχυσης των ψηφιακών και επιχειρηματικών προσόντων τους.

Η δευτερεύουσα ομάδα-στόχος είναι εκπαιδευτικά κέντρα και οργανισμοί κατάρτισης ενηλίκων, εκπαιδευτικοί/ εκπαιδευτές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με ηλεκτρονικό επιχειρηματικό πνεύμα.

Η κοινοπραξία του έργου

Η κοινοπραξία του έργου αποτελείται από επτά εξειδικευμένους οργανισμούς, από έξι διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες (Φινλανδία, Ιταλία, Ελλάδα, Λιθουανία, Κύπρο και Ισπανία), που έχει ως στόχο να διαβεβαιώσει την μέγιστη αξιοποίηση και διάδοση των αποτελεσμάτων στην Ευρώπη. Εκτός από την Eurosuccess Consulting (Κύπρος), η κοινοπραξία αποτελείται από τους ακόλουθους οργανισμούς YLA SAVO – Φινλανδία, APID Torino – Ιταλία, P-Consulting – Ελλάδα, Lietuvos svietimo profesine sajunga – Λιθουανία και Ένωση Γυναικών Πάτρας – Ελλάδα.

Εναρκτήρια συνάντηση στην Φινλανδία

Στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019 η εναρκτήρια συνάντηση του έργου WIN on-line έλαβε μέρος στην πόλη Ίισαλμι, στη Φινλανδία. Οι εταίροι συζήτησαν θέματα που αφορούν τις ενέργειες προώθησης και διασφάλισης της ποιότητας του έργου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς και τις άμεσες προθεσμίες για τα διάφορα παραδοτέα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου (01/10/2019 – 30/11/2021), καθώς επίσης και μετά το τέλος του, το έργο θα επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στις ομάδες-στόχους, σε εθνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, και θα προσφέρει επίσης την ευκαιρία για περεταίρω διάδοση των αποτελεσμάτων του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.