Εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού μας

Με αφορμή τη συμπλήρωση της επιτυχημένης δεκάχρονης πορείας του οργανισμού Eurosuccess Consulting (2009-2019), διοργανώθηκε εκδήλωση εορτασμού την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, στη Λευκωσία.

Η Eurosuccess Consulting στοχεύει στο να εδραιωθεί ως ένας από τους ηγετικότερους φορείς Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην Κύπρο, καθώς και στην υποστήριξη επιχειρήσεων και ατόμων ως προς την εκμετάλλευση εθνικών σχεδίων επιχορήγησης.

Αρχικά, ο  Διευθύνων  Σύμβουλος του οργανισμού, Γιώργος Γιωργάκης, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαριστίες και αναφέρθηκε στη πολύπλευρη δραστηριότητα του οργανισμού τα τελευταία 10 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, από το 2009, ο οργανισμός έχει ολοκληρώσει επιτυχώς:

– 500+ προσλήψεις προσωπικού

– 230+ συνεργασίες με επιχειρήσεις απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας

– 55+ διεθνείς συνεργασίες με διάφορους οργανισμούς στο εξωτερικό

– Συντονισμό και συμμετοχή σε 60+ Ευρωπαϊκά έργα

– Δημιουργία και υποστήριξη 90 νέων επιχειρήσεων

– Οργάνωση και υλοποίηση 130 επιτυχημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων

– Ανάπτυξη και μεταφορά 145+ καινοτόμων εκπαιδευτικών μεθοδολογιών και εργαλείων σε οργανισμούς και επαγγελματίες.

Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό η Λειτουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών – Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας κα Παναγιώτα Τριφυλλή, η Διευθύντρια Φοιτητικής Μέριμνας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου κα Ελένη Μαρκαντώνη, ο Διευθυντής Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Μάριος Αντωνίου και ο Γενικός Διευθυντής του οργανισμού p-consulting.gr κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος. Φίλοι και συνεργάτες του οργανισμού από Κύπρο και εξωτερικό που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, έστειλαν βιντεοσκοπημένα μηνύματα με ευχές.

Με το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε παρουσίαση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ευκαιριών και δεξίωση με μουσική και κλήρωση με πλούσια δώρα από χορηγούς και συνεργάτες της εταιρίας, όπως το τουριστικό γραφείο Top Kinisis, το αθλητικό κέντρο Spazio Health & Leasure Club, η Ταβέρνα Ζανέττος, η αλυσίδα αρτοποιείων Vienna Bakeries, το Οινοποιείο Μακκάς και η εταιρία Geogaz Trading Ltd.