Επιχορηγημένα σεμινάρια από την Eurosuccess Consulting

Ο Οργανισμός Eurosuccess Consulting, ως εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει επιχορηγημένα σεμινάρια τα οποία υποστηρίζουν στην ανάπτυξη και παραγωγικότητα, καθώς επίσης και στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων που διέπουν την επιχείρηση/οργανισμό. Τα εν λόγω σεμινάρια δύναται να προσαρμοστούν με βάση τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης/οργανισμούσε συγκεκριμένους τομείς.

Με βάση τα πιο πάνω, έχει δημιουργηθεί ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, το οποίο απευθύνεται προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης, ως επίσης και προς άνεργα άτομα, έτσι ώστε να εξακριβωθούν οι ανάγκες και οι προσδοκίες σε σχέση με τις διάφορες ενότητες εκπαίδευσης.

Το εν λόγω σύντομο ερωτηματολόγιο, μπορεί να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

Με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, στελέχη της Eurosuccess Consulting θα επικοινωνήσουν με τα αρμόδια άτομα επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.