Έργο LAMOS EU: Ημερίδα “Εξερεύνησε τις προοπτικές εργασιακής κινητικότητας στην Ευρώπη”

Ενδιαφέρεσαι να εργαστείς στο εξωτερικό; Είσαι σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού ή μήπως υπεύθυνος σε τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού που ενδιαφέρεται να στείλει το προσωπικό του για εργασία στο εξωτερικό;

Ο οργανισμός μας Eurosuccess Consulting με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην Ημερίδα «Εξερεύνησε τις προοπτικές της εργασιακής κινητικότητας στην Ευρώπη – Στήριξη, Εκπαίδευση και Προκλήσεις»

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου LAMOS EU – European Labor Mobility Support και εγκρίθηκε ως μία από τις εκδηλώσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων (European Vocational Skills Week) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στοχεύει στο να παρουσιάσει ένα σημαντικό θέμα της σύγχρονης Ευρώπης, την κινητικότητα εργαζομένων και χρήσιμα εργαλεία για διευκόλυνση και εκπαίδευση των ατόμων που επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερικό, τα οποία αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του έργου LAMOS.

Σε ποιους απευθύνεται; Άτομα που εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στο εξωτερικό, εταιρείες/τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, οργανισμούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, εκπαιδευτικούς φορείς, εκπαιδευτές, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς εργασίας.

Πότε και πού; Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, 13:30-18:30 στο Europa Plaza Hotel στη Λευκωσία.

Βασικοί ομιλητές: ΙΔΕΠ Δια Βίου Μάθησης, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA), EURES Κύπρου και Συντονιστής έργου LAMOS/ Eurosuccess Consulting.

Θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλα διαδραστικά εργαστήρια για εργαζόμενους, εκπαιδευτές και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού (Περισσότερες πληροφορίες στο πρόγραμμα της εκδήλωσης).

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για το πρόγραμμα της ημερίδας, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα εδώ μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2018.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.