Ενημερωτική Ημερίδα Ευρωπαϊκού Έργου για την εκπαίδευση παραγωγών βιολογικού ελαιολάδου

O Συμβουλευτικός Οργανισμός Eurosuccess Consulting και η εταιρεία LACON σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:00, στο Πάρκο Ελεούθκια (αυτοκινητόδρομος Λεμεσός – Πάφος, έξοδος Αναρίτα/Τίμη (Αεροδρόμιο), Πάφος, τηλέφωνο: 26423250) στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου Training for the production of Organic Olive Oil – ECOLIVE (Αρ. Συμβολαίου: 2015-1-TR01-KA202-022526).

Τι είναι το έργο ECOLIVE;

Το έργο ECOLIVE (Training for the production of Organic Olive Oil) αναγνωρίζει ότι συχνά οι γεωργοί δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και στήριξη για να στραφούν στην οργανική γεωργία ή για να μετατρέψουν τυπικούς ελαιώνες σε οργανικούς. Έτσι, το έργο αποσκοπεί στο να αναπτύξει τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά ως επίσης να εκπαιδεύσει τους πιο πάνω σε τομείς όπως: (1) Προετοιμασία και διαχείριση του εδάφους των ελαιώνων και τη διατήρηση και βελτίωση της γονιμότητας του εδάφους, (2) Οργανική γονιμότητα του ελαιώνα, (3) Προστασία φυτών στον ελαιώνα, (4) Τεχνικές καλλιέργειας και μεταφοράς, (5) Παραγωγή ελαιόλαδου με φυσικές μεθόδους σε μια ιδανική θερμοκρασία χωρίς τη χρήση χημικών διαλυτών, (6) Η συσκευασία, η συντήρηση και η μεταφορά του βιολογικού ελαιόλαδου, (7) Η σήμανση του βιολογικού ελαιόλαδου και (8) Η εξαγωγή του βιολογικού ελαιόλαδου.

Το Ευρωπαϊκό έργο ECOLIVE, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ (Βασική Δράση 2), έχει ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2015. Το ECOLIVE είναι αποτέλεσμα μιας νεοσύστατης στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ έξι εταίρων οργανισμών από τέσσερις χώρες της Μεσογείου, με απώτερο στόχο να υποστηρίξουν άτομα και οργανισμούς οι οποίοι εξειδικεύονται στην παραγωγή ελαιολάδου, σχετικά με τις διαδικασίες πιστοποίησης και προώθησης του βιολογικού ελαιολάδου.

Οι οργανισμοί που συμμετέχουν στην κοινοπραξία του έργου είναι: Eurosuccess Consulting (Κύπρος), Action Synergy SA και Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας και Ιθάκης (Ελλάδα), SVI.MED Centro Euromediterraneo Perlo Sviluppo Sostenibile Onlus Associazione (Ιταλία), IZMIR ABIGEM DANISMANLIK ve OZEL EGITIM A.S. και MAKRO Yonetim Gelistirme Danismanlik Ltd. Sti. (Τουρκία).

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και επιχορηγείται από την Ε.Ε.. Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ επικοινωνήστε την σχετική φόρμα, πατώντας εδώ, μέχρι και την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.