Πρόσκληση για Συμμετοχή στην Έρευνα Πεδίου του Έργου SES EU

Η έρευνα πεδίου του έργου πρόκειται να ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Ιούνη 2015 σε όλες τις χώρες εταίρους, με κύριο στόχο τη συλλογή πρωτογενών πληροφοριών μέσω των διερευνητικών συνεντεύξεων και ερωτηματολογίων στοχεύοντας τους κοινωνικούς επιχειρηματίες και άλλους φορείς που εμπλέκονται στην ανάπτυξη και την διαχείριση των κοινωνικών επιχειρήσεων.

Εάν είστε κοινωνικός επιχειρηματίας ή έχετε φιλοδοξίες να δημιουργήσετε τη δική σας κοινωνική επιχείρηση, ή αν είστε κάποιος που διαμορφώνει πολιτική ή ένας εμπειρογνώμονας στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας, και θα θέλατε να εμπλακείτε σε αυτό το ευρωπαϊκό έργο, μπορείτε να λάβετε μέρος στην έρευνα πεδίου συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που δημιουργήθηκε από την κοινοπραξία του έργου, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ και να αποστείλουν συμπληρωμένο μέχρι την Παρασκευή 19/06/2015 στο masha@eurosc.eu ή στο fax 22 518 248.

Όσα άτομα συμπληρώσουν το εν λόγω ερωτηματολόγιο, θα προσκληθούν να λάβουν μέρος στην πιλοτική εκπαιδευτική εφαρμογή του έργου, δωρεάν-χρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε, όπου στο τέλος θα τους απονεμηθεί σχετικό πιστοποιητικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Masha Ivanovic στο τηλέφωνο 22 420110 και email masha@eurosc.eu.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το έργο, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου www.ses-project.eu.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.