Eνημερωτικο Δελτιο

Ο Οργανισμός μας, ως εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει επιχορηγημένα σεμινάρια τα οποία υποστηρίζουν στην ανάπτυξη και παραγωγικότητα, καθώς επίσης και στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων που διέπουν την επιχείρηση/οργανισμό. Τα εν λόγω σεμινάρια δύναται να προσαρμοστούν με βάση τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης/οργανισμού σε συγκεκριμένους τομείς.

Διεύθυνση/Εποπτεία

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Ηγεσία και Συντονισμός ΤμημάτωνΣτόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση εργαλείων, τεχνικών και παραδειγμάτων προς μίμηση που θα βοηθήσουν τα Διευθυντικά και Εποπτικά Στελέχη μιας εταιρείας να κατανοήσουν περισσότερο τις προσωπικές τους συνήθειες Διοίκησης και στυλ ηγεσίας.
Η επιτυχία μιας Οικογενειακής Επιχείρησης στον 21ον αιώναΣτόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη εργαλείων τα οποία θα συμβάλουν να υπάρχει μεγαλύτερη δέσμευση από Μέλη της οικογένειας για το συμφέρον της εταιρείας, να οργανώνουν την επιχείρηση τους, χωρίς να εμπλέκουν προσωπικά και οικογενειακά θέματα, να δικαιολογούν στον εαυτό τους αλλά και στα Στελέχη της επιχείρησης πως η διαδοχή δεν είναι μόνον θέμα που αφορά το ανδρικό φύλο. Η διαδοχή προς την κόρη αποτελεί εξίσου το ίδιο ποσοστό επιτυχίας κλπ.
Ηγεσία και Διοίκηση Αλλαγών στις Επιχειρήσεις σε περίοδο ΚρίσεωνΣτόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να συσχετίζουν τους δύο ρόλους, Ηγέτη και Μάνατζερ, που οφείλει να υιοθετεί όποιος ηγείται, ειδικά σε περιόδους ύφεσης, όπου οι καταστάσεις είναι δυσκολότερες και οποιαδήποτε λάθη μπορούν να αποβούν μοιραία. Επίσης, θα μπορέσουν να περιγράφουν τους παράγοντες που θα τους βοηθήσουν να παρακινούν την ομάδα τους να αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα, υπό δύσκολες και αντίξοες περιστάσεις (όπως οικονομική κρίση, πανδημία, κ.ά)
Πρόβλεψη και Διαχείριση Επικοινωνιακών Κρίσεων στις ΕπιχειρήσειςΤο πρόγραμμα έχει ως στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες γιατί υπάρχει αύξηση του φαινομένου και πώς μπορεί μια καταρτισμένη ομάδα να αναπτύξει τις πιθανότητες πρόληψης, να μπορούν να αναγνωρίζουν, να περιγράφουν και να διαχωρίζουν τις μορφές κρίσεων καθώς και να ταξινομούν και να κατατάσσουν τα στοιχεία που εντοπίζουν σε κλίμακες προτεραιότητας.

Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Ανθρώπινου Δυναμικού

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Management Υψηλών ΤαχυτήτωνΤο πρόγραμμα στοχεύει στην αντίληψη ότι όταν υπάρχει μια διοικητική ομάδα που συνεργάζεται με μια κοινή αντίληψη και ένα κοινό όραμα, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, στην εξάσκηση με τεχνικές που βοηθούν έναν Ηγέτη να δημιουργήσει και να διοικήσει μια ομάδα με υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας, στην κατανόηση χειρισμού διαφόρων δυναμικών που αναπτύσσονται στις επιχειρήσεις και επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα μιας ομάδας κλπ.
Αναπτύσσοντας ηγετικές ικανότητες μέσω της ενσυνείδησηςΟ απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι η αύξηση της ενσυνειδητότητας ούτως ώστε οι καταρτιζόμενοι να εξελιχθούν σε ικανούς, ισορροπημένους ηγέτες που μέσω της συμπεριφοράς και των αποφάσεων τους και να οδηγούν τον οργανισμό να αυξήσει την παραγωγή και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα του.
Υποστήριξη Ικανοτήτων για Ευάλωτες ή Ειδικές Ομάδες Στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση εργαλείων, τεχνικών και παραδειγμάτων προς μίμηση που θα βοηθήσουν τα Διευθυντικά, Εποπτικά και άλλα Στελέχη μίας εταιρείας να εντοπίσουν τα άτομα αυτά, να κατανοήσουν τις περιστάσεις και τον τρόπο δράσης τους και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές δεξιότητες τους προς την επίτευξη του στόχου της αύξησης της παραγωγικότητας των ιδίων κατά την διεκπεραίωση των καθηκόντων τους, των τμημάτων τους και των οργανισμών τους.

Μάρκετινγκ/Πωλήσεις/Δημόσιες Σχέσεις

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Δημιουργώντας Πιστούς Πελάτες Στόχος του προγράμματος είναι να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να βλέπουν τα πράγματα από την οπτική γωνιά του πελάτη, να αντιλαμβάνονται ότι κάθε επαφή με πελάτη είναι μια στιγμή αλήθειας, που προσφέρει δυνατότητες για να προτιμήσουν οι πελάτες την δική μας επιχείρηση, αντί μία άλλη ανταγωνιστική. Επίσης, να κατανοήσουν ότι η σχέση με τον πελάτη δεν τελειώνει με την πώληση αλλά συνεχίζεται και μετά την πώληση.
Προσέλκυση και Υποστήριξη Ξένων Επενδυτών Το πρόγραμμα στοχεύει στην παρουσίαση εργαλείων και μεθοδολογιών σχετικά με τη βελτίωση της εκπαίδευσης στον τομέα της προσέλκυσης και υποστήριξης ξένων επενδυτών. Τα άτομα που θα συμμετέχουν στην εκπαίδευση θα αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και γνώσεις προς την επίτευξη του στόχου της αύξησης της παραγωγικότητας τους κατά την διεκπεραίωση των καθηκόντων τους.

Ψηφιακές Δεξιότητες

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Social MediaΤο σεμινάριο στοχεύει να βοηθήσει τα Στελέχη της εταιρείας που ασχολούνται με το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις να κατανοήσουν τι είναι τα Κοινωνικά Δίκτυα και πως μπορεί να τους χρησιμεύσουν στις Στρατηγικές που υιοθετούν.

Αναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας με Επιχορηγημένα σεμινάρια!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting Ltd θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

Eurosuccess Erga Listing NEWgr small