Eνημερωτικο Δελτιο

our team

 

Γιώργος Γιωργάκης

Γιώργος Γιωργάκης

Ο Γιώργος Γιωργάκης είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurosuccess Consulting. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 2006 έχει εμπλακεί στην ανάπτυξη, στη διαχείριση και στην εφαρμογή περισσοτέρων από 85 Ευρωπαϊκών και Εθνικών έργων κάτω από διάφορα προγράμματα (FP, LLP, JUSTICE, ERASMUS + κλπ). Ο κ. Γιωργάκης είναι επίσης o συντονιστής όσο αφορά της υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης της Eurosuccess, η οποία είναι διαπιστευμένη ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Κύπρου - την αρμόδια δημόσια αρχή όσον αφορά την κατάρτιση και την εκπαίδευση. Όσον αφορά τη συμμετοχή επαγγελματικών φορέων και ενώσεων σε επίπεδο ΕΕ, ο κ. Γιωργάκης είναι ο Εθνικός Εκπρόσωπος για την Κύπρο, στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EfVET). Υπό την ιδιότητα αυτή, ο κ. Γιωργάκης συμμετέχει ενεργά σε διάφορες ομάδες εργασίας, σεμινάρια, εκδηλώσεις και συνέδρια, συμβάλλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη των στρατηγικών της ΕΕ, καθώς και στην υποστήριξη όλων των σχετικών οργανισμών, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Κατερίνα Μαρκίδου

Κατερίνα Μαρκίδου

Η Κατερίνα Μαρκίδου κατέχει τη θέση Σύμβουλου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και έχει επίσης πτυχίο στην Κοινωνιολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην εγκληματολογία, την πρόληψη του εγκλήματος, την κατάχρηση ναρκωτικών (νόμοι και πολιτικές), την ανάπτυξη της κοινωνιολογίας και την κοινωνιολογία της εκπαίδευσης. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Κύπρου, ειδικά σε εθνικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα που αφορούν προσλήψεις άνεργων και νέων. Έχει συμμετάσχει ενεργά στην προετοιμασία και υλοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων και άλλων ευκαιριών για ΜΜΕ και Οργανισμούς, κυρίως στην ανάπτυξη και κατάρτιση Ανθρώπινου Δυναμικού, μέσω ερευνητικών και καινοτόμων προγραμμάτων. Είναι επίσης υπεύθυνη για την προετοιμασία οικονομικών εκθέσεων των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει η εταιρεία καθώς και για τις διάφορες πιστοποιήσεις του οργανισμού, όπου έχει υποστηρικτικό ρόλο. Η Κατερίνα διαχειρίζεται διάφορες δραστηριότητες διάδοσης του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένης της συχνής ενημέρωσης διαφόρων ιστότοπων του οργανισμού.

Μαρία Κουμπάρου

Μαρία Κουμπάρου

Η Μαρία Κουμπάρου κατέχει τη θέση Συμβούλου Διαχείρισης Έργων. Είναι κάτοχος πτυχίου Εγκληματολογίας από το Πανεπιστήμιο του Surrey, σε θέματα που αφορούν τη νεανική εγκληματικότητα, το διεθνές έγκλημα, το ποινικό δίκαιο, και την κοινωνιολογία της εργασίας. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, με ειδίκευση στις ποιοτικές και ποσοτικές μεθοδολογίες έρευνας. Προηγουμένως, έχει εργασθεί ως Βοηθός Ερευνήτρια σε εταιρία ερευνών αγοράς, όπου της ανατέθηκαν έργα κοινωνικής έρευνας και έρευνας αγοράς. Τα έργα τα οποία διαχειρίζεται η Μαρία στοχεύουν στην εκπαίδευση ατόμων που προέρχονται από διάφορους κλάδους, για παράδειγμα τη γεωργία και τη βιομηχανία ξυλουργικής, την επιστήμη και την τεχνολογία, καθώς και από διάφορα κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα, για παράδειγμα άτομα από ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και νέους.

Μαριάννα Αραούζου

Μαριάννα Αραούζου

Η Μαριάννα Αραούζου κατέχει τη θέση Συμβούλου Διαχείρισης Έργων. Είναι κάτοχος πτυχίου στις Ευρωπαϊκές Σπουδές και Σύγχρονες Γλώσσες, με δευτερεύον πρόγραμμα στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στον τομέα της Διεθνούς Ανάπτυξης από το Πανεπιστήμιο του Μanchester και έχει ειδικευτεί ιδιαίτερα στον τομέα της μετανάστευσης και των Ευρωπαϊκών και διεθνών πολιτικών αλλά και κοινωνικών συστημάτων. Η Μαριάννα μιλά άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας. Προηγουμένως ασχολήθηκε με τον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, κάτι το οποίο την βοήθησε να εξελίξει τις επικοινωνιακές και ομαδικές της ικανότητες. Είναι μέλος σε ΜΚΟ στην Κύπρο καθώς λαμβάνει μέρος σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, σεμινάρια και δράσεις.

Χαρίκλεια Γιάγκου

Χαρίκλεια Γιάγκου

Η Χαρίκλεια Γιάγκου κατέχει τη θέση Συμβούλου Διαχείρισης Έργων. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημοκρατία και Συγκριτική Πολιτική από το University College London (UCL), με την εξειδίκευση της να καταπιάνεται με την πολιτική συμπεριφορά, ενώ ταυτόχρονα έχει ολοκληρώσει και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακή Συμπεριφορά στο CIIM. Προηγουμένως έχει δουλέψει ως Βοηθός Φοιτητών, Ειδικός Ανθρώπινου Δυναμικού κι έχει δημοσιεύσει διάφορα κείμενα ως αρθρογράφος, κυρίως σε θέματα τα οποία επιλαμβάνονται των κοινωνικών ζητημάτων όπως είναι η ισότητα των φύλων. Η Χαρίκλεια πιστεύει ακράδαντα στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην ισότητα και τη δικαιοσύνη και εμπιστεύεται τη δυναμική της νεολαίας, έτσι από το 2013 κι έπειτα συμμετέχει ενεργά στο τοπικό της συμβούλιο νεολαίας.

Βασίλειος Πουλικάκος

Βασίλειος Πουλικάκος

Ο Βασίλειος Πουλικάκος κατέχει τη θέση Συμβούλου Διαχείρισης Έργων. Είναι απόφοιτος της σχολής Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει δύο μεταπτυχιακά, ένα στην «Αγροτική Οικονομία» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ένα με αντικείμενο: «Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη» από το πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Ο κύριος τομέας των σπουδών του στην Ελλάδα περιλάμβανε γνώσεις όπως η Χρηματοδότηση αγροτικών επιχειρήσεων, τα Μακροοικονομικά, οι φυσικοί πόροι και η οικονομική του περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών στο εξωτερικό ασχολήθηκε με θέματα αναπτυξιακής πολιτικής, πολιτικές για βιωσιμότητα και ανάπτυξη, θεωρίες και αρχές της βιωσιμότητας καθώς και σχεδιασμό, εκτίμηση και εκτέλεση έργων. Προηγουμένως, εργάστηκε σαν βοηθός συμβούλου σε θέματα περιβάλλοντος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στην Θεσσαλονίκη. Έχει συμμετάσχει στο Χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα (Erasmus για νέους επιχειρηματίες).

Ελένη Σωτηρίου

Ελένη Σωτηρίου

Η Ελένη Σωτηρίου είναι η Υπεύθυνη σχετικά με της δραστηριότητες Μάρκετινγκ και Δικτύωσης του Οργανισμού. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή της με πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του East Anglia και στη συνέχεια μεταπτυχιακό στην Διεθνή Διοργάνωση Εκδηλώσεων από το Πανεπιστήμιο του Surrey. Στη συνέχεια απέκτησε εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας, πιο συγκεκριμένα στο εταιρικών συνεδριών και στη διοργάνωση εκδηλώσεων στο Λονδίνο που εργάστηκε σε κεντρικούς επιχειρηματικούς χώρους. Η Ελένη συνέχισε την καριέρα της στη διοργάνωση εκδηλώσεων στην Κύπρο, οργανώνοντας και παράγοντας διεθνή, εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια στον τομέα παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών. Είχε επίσης την ευκαιρία να συμπληρώσει την εκπαίδευσή της στη Διαχείριση Έργων, στη Διευκόλυνση Συνεδριάσεων και να ολοκληρώσει ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ στο Cyprus Institute of Marketing. Η Ελένη είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό των δραστηριοτήτων προώθησης και δικτύωσης του οργανισμού, σε Ευρωπαϊκό και Εθνικό επίπεδο.

Μαρία Μαυρονικόλα

Μαρία Μαυρονικόλα

Η Μαρία Μαυρονικόλα κατέχει τη θέση Συμβούλου Διαχείρισης Έργων. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και μεταπτυχιακού στην Εκπαίδευση και Κατάρτιση Ενηλίκων και Κοινοτική Παρέμβαση από το Πανεπιστήμιο της Coimbra. Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus +, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση σε μια ΜΚΟ στη Σερβία κατά την οποία εξειδικεύτηκε στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση των προσφύγων και των μεταναστών. Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) εργάστηκε ως workshop facilitator και βοηθός διαχείρισης έργου σε μια πορτογαλική ΜΚΟ που εστιάζει στην ενδυνάμωση των νέων που διατρέχουν κίνδυνο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ανταλλαγές νέων και εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω του Erasmus + και υπήρξε ενεργό μέλος του ESN Nicosia. Είναι εθελόντρια σε διάφορες ομάδες που εργάζονται με και για την κοινότητα προσφύγων και μεταναστών στην Κύπρο. Είναι ένθερμη υποστηρικτής της δια βίου μάθησης και πιστεύει ότι η κοινωνική αλλαγή και η δημιουργία μιας πιο δίκαιης και πιο ανθρώπινης κοινωνίας μπορούν να επιτευχθούν μέσω της παιδείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting Ltd θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.