Έργο EFE: Κατάρτιση και συνεργασία μεταξύ εργαζομένων με αναπηρίες και προσωπικού σε οργανισμούς

Οι χώρες-εταίροι από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία και Πολωνία ταξίδεψαν στην Κύπρο για την διεξαγωγή τριήμερης εκπαίδευσης, από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2021.

Στόχος της εκπαιδευτικής συνάντησης για το έργο EFE: Equality Future in Europe ήταν η αξιολόγηση επιτυχημένων μεθοδολογιών, δεξιοτήτων και εργαλείων για την επιτυχή κατάρτιση και συνεργασία μεταξύ εργαζομένων με αναπηρίες και προσωπικού σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, τα οποία αναλύονται εκτενέστερα μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος που έχει αναπτυχθεί από τις χώρες-εταίρους.

Το εκπαιδευτικό υλικό απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη που προσλαμβάνουν άτομα με αναπηρίες, σε προσωπικό που εργάζεται με άτομα με αναπηρίες, καθώς και σε εργαζόμενους με αναπηρίες. Για τον λόγο αυτό, η εκπαιδευτική συνάντηση, μεταξύ άλλων εκπαιδευτικών θεματικών, εστίασε σε:

  • Εισαγωγή στην εκπαίδευση των μελών της ομάδας
  • Εταιρικά οφέλη για το προσωπικό με αναπηρίες στο εργασιακό περιβάλλον
  • Τεχνικές συναισθηματικής διαχείρισης
  • Τεχνικές διαχείρισης του άγχους
  • Τεχνικές διαχείρισης χρόνου
  • Επικοινωνία στο χώρο εργασίας
  • Κλινικές αναφορές – Κανόνες συμπεριφοράς σε σχέση με διαφορετικούς τύπους αναπηρίας
  • Ατομικές και ομαδικές ικανότητες

Την τελευταία ημέρα εκπαίδευσης, η κοινοπραξία είχε την ευκαιρία να γνωρίζει μια εργαζόμενη με αναπηρία, η οποία συμμετείχε στην εκπαίδευση διαδικτυακά για να μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους εμπειρίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είχε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέρος της εκπαίδευσης και να μοιραστεί με την κοινοπραξία τα σχόλια και τις εντυπώσεις της.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι σύντομα διαθέσιμο δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους στον τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, επισκεφτείτε:

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22420110 ή μέσω email στο info@eurosc.eu

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.