Επιχορηγημένο Σεμινάριο – Παρακίνηση και Κίνητρα Εργασίας 🗓 🗺

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης:

«Παρακίνηση και Κίνητρα Εργασίας»

Η επικρατούσα άποψη για τα κίνητρα στη σημερινή επιχειρηματικότητα έχει καταστεί ασύμβατη με πολλές πλευρές της εργασιακής πραγματικότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του προσωπικού χωρίς δεύτερη σκέψη και την χαμηλή δέσμευση και υπευθυνότητα στην εργασία. Επομένως, υπάρχει ανάγκη για επανασχεδιασμό των κινήτρων που προσφέρει μια επιχείρηση για να διατηρήσει ικανοποιημένο το προσωπικό της. Εκτός από τις εξωτερικές ανταμοιβές, πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση σε άλλους παράγοντες παρακίνησης όπως η αυτονομία, η αριστοτεχνία και ο σκοπός, που είναι αδιαπραγμάτευτοι για τη νέα γενιά.

–> Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο για περισσότερες πληροφορίες.

–> Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνίες: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ώρες: 09:00-16:30

Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 6.5 Ώρες

Χώρος Διεξαγωγής: Στα γραφεία της Eurosuccess Consulting

Εκπαιδευτής: Μιχάλης Μαϊμάρης

  • Το σεμινάριο είναι επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.
  • Θα δοθούν σημειώσεις εκπαιδευτικού υλικού
  • Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής
  • Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Το σεμινάριο θα γίνει δια ζώσης
  • Γλώσσα: Ελληνικά

Συμμετοχή ανά άτομο:

Συνολικό Κόστος Συμμετοχής: €224,00

Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: €130,00

Καθαρό Κόστος Συμμετοχής: €94,00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110.

Scheduled Νέα
Map

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.