Επιχορηγημένο Σεμινάριο: Mindfulness at Work: Μείωση Άγχους, Αυξημένη Απόδοση και Παραγωγικότητα

Επιχορηγημένο Σεμινάριο – Mindfulness at Work: Μείωση Άγχους, Αυξημένη Απόδοση και Παραγωγικότητα 🗓 🗺

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης:

«Mindfulness at Work:  Μείωση Άγχους, Αυξημένη Απόδοση και Παραγωγικότητα»

Το άγχος είναι υπεύθυνο για το 35% όλων των περιπτώσεων κακής υγείας που σχετίζονται με την εργασία, ενώ καταγράφεται αύξηση του εργασιακού στρες σε βαθμό που να θεωρείται η επιδημία του 21ου αιώνα.

Η εκπαίδευση στην ενσυνειδητότητα προσφέρει την ανάκτηση του έλεγχου της προσοχής και του άγχους, και ενισχύει δεξιότητες όπως η ενεργητική ακρόαση, η αποτελεσματική επικοινωνία, η συναισθηματική ευελιξία, η διαχείριση κρίσεων και η αποτελεσματική ηγεσία. Η ευημερία του προσωπικού επηρεάζει την ολότητα της επιχείρησης και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία των κατάλληλων εργασιακών συνθηκών. Το κόστος για τις επιχειρήσεις προκύπτει κυρίως λόγω των απουσιών των υπαλλήλων, της μείωσης της παραγωγικότητας ή και της συχνής εναλλαγής του προσωπικού.

–> Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο για περισσότερες πληροφορίες.

–> Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνίες: Δευτέρα, 20 & Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Ώρες: 09:00-17:15

Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 14 Ώρες

Χώρος Διεξαγωγής: Στα γραφεία της Eurosuccess Consulting

Εκπαιδευτής:  Αναστασία Χαρίτου

  • Το σεμινάριο είναι επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.
  • Θα δοθούν σημειώσεις εκπαιδευτικού υλικού
  • Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής
  • Το σεμινάριο θα γίνει δια ζώσης
  • Γλώσσα: Ελληνικά

 

Συμμετοχή ανά άτομο:

Συνολικό Κόστος Συμμετοχής: €369,00

Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: €280,00

Καθαρό Κόστος Συμμετοχής: €89,00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110.

Scheduled Νέα
Map

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.