Εξυπηρέτηση Πελατών (Customer Care)

Επιχορηγημένο Σεμινάριο – Εξυπηρέτηση Πελατών (Customer Care)

Ο Οργανισμός μας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), διοργανώνει το πιο κάτω επιχορηγημένο σεμινάριο προς επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης:

«Εξυπηρέτηση Πελατών (Customer Care)»

Οι επιχειρήσεις συχνά δίνουν προτεραιότητα στη βελτίωση των προτύπων της εξυπηρέτησης πελατών τους με στρατηγική εκπαίδευση των εργαζομένων οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τους πελάτες, με στόχο τη συνεχή βελτίωση την εξυπηρέτησης ενώ ταυτόχρονα αλληλεπιδρούν ενεργά με αυτούς. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες τεχνικές που εστιάζουν στον πελάτη, εκμεταλλευόμενοι την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών για να προάγουν την μακροπρόθεσμη ικανοποίηση και την καλλιέργεια της πίστης των πελατών.

–> Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνίες: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024

Ώρες: 08:30-16:30

Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 7 Ώρες

Χώρος Διεξαγωγής: Στα γραφεία της Eurosuccess Consulting

Εκπαιδευτής:  Άντρη Πέντα

  • Το σεμινάριο είναι επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.
  • Θα δοθούν σημειώσεις εκπαιδευτικού υλικού
  • Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής
  • Το σεμινάριο θα γίνει δια ζώσης
  • Γλώσσα: Ελληνικά

 

Συμμετοχή ανά άτομο:

Συνολικό Κόστος Συμμετοχής: €232,00

Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: €140,00

Καθαρό Κόστος Συμμετοχής: €92,00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.