Εναρκτήρια συνάντηση του έργου i-SCHOOL

Στις 12 και 13 Μαΐου 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εναρκτήρια συνάντηση του έργου i-SCHOOL, το οποίο έχει στόχο την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και της ενσωμάτωσής της στη διδακτέα σχολική ύλη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Δρ. Στυλιανός Μαυρομούστακος, Διευθυντής του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Δια Βίου Μάθησης, ο οποίος μας ευχήθηκε για την επιτυχή υλοποίηση του έργου.

Οι εταίροι μας από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία παρευρέθηκαν, είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά, στη συνάντηση που έλαβε μέρος στους χώρους του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου και συζήτησαν τα παραδοτέα του έργου μας που είναι τα εξής:

  • Διαδικτυακό μάθημα για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Εργαλειοθήκη Πολιτιστικής Κληρονομιάς
  • Πλατφόρμα e-learning
  • Ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες δραστηριότητες που αφορούν τη σύνθεση της δομής των διαδικτυακών μαθημάτων και στη συνάντηση συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα και δραστηριότητες για την ολοκλήρωση του πρώτου παραδοτέου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.