Δωρεάν Βιωματικά Εργαστήρια Europass για τον Οκτώβρη

Δωρεάν Βιωματικά Εργαστήρια Europass για τον Οκτώβρη.

Αν είσαι νέος και ενδιαφέρεσαι για σπουδές η εύρεση εργασίας, μην χάσεις την ιδιαίτερη ευκαιρία, από το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) ως το Εθνικό Κέντρο Europass (ΕΚΕ) Κύπρου, σε συνεργασία με τον οργανισμό μας, για δωρεάν βιωματικά εργαστήρια, διάρκειας 4 ωρών για την δημιουργία βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής με την πλατφόρμα EUROPASS , και το ολοκαίνουργιο μας εργαστήρι σχετικά με τα Soft Skills, ανοικτά προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων θα ενημερώνονται σχετικά με:

EUROPASS

  • Tην πρωτοβουλία Europass και πώς τα εργαλεία / έγγραφα Europass μπορούν να τους φανούν χρήσιμα στην επαγγελματική τους πορεία
  • Tη δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος Europass και για τη σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής
  • Τις διαδικασίες που χρειάζεται να ακολουθήσουν για ανεύρεση εργασίας και την επιτυχή αντιμετώπιση μιας συνέντευξης εργασίας.

 

Soft Skills

  • Τι είναι τα SoftSkillsκαι ποια η χρήση τους στην αγορά εργασίας.
  • Την σημαντικότητα των Soft Skillsσε προσωπικό επίπεδο και στην αγορά εργασίας.
  • Την εφαρμογή των Soft Skills σε Συνέντευξη Εργασίας & στο Βιογραφικό Σημείωμα.

 

Όσα άτομα συμμετάσχουν επιτυχώς στα εργαστήρια θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για 5 smart watches.

Τα επόμενα εργαστήρια θα λάβουν χώρο στις 10/10 Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας , 16/10 ΚΕΠΑ Λάρνακας, 17/10 ΚΕΠΑ Λεμεσού, 24/10 ΚΕΠΑ Λεμεσού για εγγραφές και περεταίρω πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΚΕ πατώντας εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420110 ή στο email: mairi@eurosc.eu.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.