Διαδικτυακή συνάντηση PRO-LEARN με τίτλο: Ανάπτυξη Γνωστικών Ικανοτήτων και Αποτελεσματικών Δεξιοτήτων Μάθησης

Το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας – Αντώνη Τσόκκου και ο οργανισμός Eurosuccess Consulting σας προσκαλούν σε μία ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου PRO-LEARN, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο: Ανάπτυξη Γνωστικών Ικανοτήτων και Αποτελεσματικών Δεξιοτήτων Μάθησης.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης, θα παρουσιαστεί το έργο καθώς και τα κύρια αποτελέσματά του και πώς μπορούν να αποτελέσουν βασικά εργαλεία στα χέρια των παιδαγωγών για την ανάπτυξη των γνωστικών ικανοτήτων των μαθητών/τριών τους. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τη συμμετοχή και εμπλοκή διδακτικού προσωπικού (Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, αλλά και γενικότερα προσωπικού σχολείων) στην πιλοτική φάση του έργου που προγραμματίζεται για την περίοδο Δεκέμβρης 2021- Φεβρουάριος 2022.

Κατά την πιλοτική φάση, οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν και να συμβάλουν στην τελική διαμόρφωση ενός ηλεκτρονικού εργαλείου διάγνωσης μαθησιακών στυλ και γνωστικών διαδικασιών για παιδιά (από 11 έως 14 ετών). Επιδίωξή μας είναι η συλλογή δεδομένων σχετικά με τα μαθησιακά «στυλ» στις χώρες της κοινοπραξίας, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, προκειμένου να επικυρωθεί το εργαλείο. Συνεπώς θα ωφεληθούν τόσο οι μαθητές/τριες όσο και το διδακτικό προσωπικό, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το εργαλείο και να το εντάξει στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Επίσης, όσοι και όσες συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν συμμετοχή δωρεάν στο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επιμορφωτική εργαλειοθήκη για δασκάλους και εκπαιδευτικούς: διδασκαλία με τη χρήση στοιχείων νευροπαιδαγωγικής». Η εκπαιδευτική αυτή εργαλειοθήκη αποτελείται από σύντομα διαδικτυακά μαθήματα κατάρτισης σχετικά με τις τελευταίες ανακαλύψεις στον τομέα της νευροπαιδαγωγικής (μορφές μάθησης, πολύ-αισθητηριακή μάθηση κ.λπ.) που παρέχουν στους εκπαιδευτικούς γνώσεις, στρατηγικές και προσεγγίσεις για την υποστήριξή τους στη διδακτική διαδικασία.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

  • Ημέρα: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, 2021
  • Ώρα: 16:30-18:00
  • Τοποθεσία: ZOOM
  • Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.

Η συμμετοχή θα είναι εντελώς δωρεάν

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ μέχρι και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.