Διαδικτυακή Εκδήλωση: Πτυχές και Προκλήσεις της Βιολογικής Πιστοποίησης Κρασιού στην Κύπρο

Ο Οργανισμός μας σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης Lacon οργανώνουν τη διαδικτυακή Εκδήλωση «Πτυχές και Προκλήσεις της Βιολογικής Πιστοποίησης Κρασιού στην Κύπρο»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα την

Πέμπτη, 22 Απριλίου, ώρα 17:00-19:00

Mέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (ZOOM)

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού έργου «WinEra – Fostering EU wine through a new era of specialized training for organic and biodynamic wineproducers in EU», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+, ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τη σημασία της βιολογικής καλλιέργειας και πιστοποίησης οίνου στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η συμμετοχή θα είναι εντελώς δωρεάν

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους εδώ μέχρι και την Τετάρτη 21/03/2021. Θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο!

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22420110 ή μέσω email στο maria@eurosc.eu

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.