Τεχνολογία Blockchain: Ανοικτού οικοσυστήματος έκδοσης εισιτηρίων

Ανακοίνωση Έναρξης Διαδικτυακής Πιλοτικής Δοκιμής

Η Eurosuccess Consulting, σε συνεργασία με την SmartApe Solutions, οργανώνουν μια δωρεάν πιλοτική δοκιμή που διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου EventApe S.E.T Protocol,

ΑAutonomous Interoperable BlockChain system that aims to create transparentsecure and efficient smart ticketing contracts”.

Η πιλοτική δοκιμή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 18 Μαρτίου, ώρα 15:00-18:00 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Το έργο S.E.T Protocol στοχεύει στη δημιουργία ενός ανοικτού οικοσυστήματος έκδοσης εισιτηρίων, βασισμένο στην τεχνολογία BlockChain, όπου όλα τα μέρη στην αλυσίδα των εισιτηρίων θα μπορούν να συνεργάζονται με περισσότερο έλεγχο, εσωτερική λειτουργική διαφάνεια και ασφάλεια. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ανάπτυξης και την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Ιδρύματος Προώθησης έρευνας.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πιλοτική Δοκιμή

Η πιλοτική δοκιμή θα υλοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα μέσω της πλατφόρμας ZOOM, και απευθύνεται κυρίως σε:

  • διοργανωτές εκδηλώσεων
  • καλλιτέχνες
  • ενδιαφερόμενους στον τομέα βιομηχανίας εισιτηρίων

Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής δοκιμής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα οφέλη της τεχνολογίας Blockchain και να επεξεργαστούν ένα καινούριοκαινοτόμο, και ασφαλές οικοσύστημα έκδοσης εισιτηρίων, παρέχοντας τα σχόλια τους για την περαιτέρω βελτίωση του.

H δοκιμή παρέχεται εντελώς δωρεάν και θα διαρκέσει 2-3 ώρες.

Δήλωσε συμμετοχή για να είσαι μέρος της δοκιμής εδώ, μέχρι και τις 15 Μαρτίου

*Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Eurosuccess Consulting – Μαρία Κουμπάρου maria@eurosc.eu  ή στο τηλέφωνο 22 420 110

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

* υποχρεωτικά πεδία

Η Eurosuccess Consulting θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς ενημέρωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@eurosc.eu. Θα χειριστούμε τα στοιχεία σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.