Δήλωσε συμμετοχή για να παρακολουθήσεις το δωρεάν Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να πάρεις πιστοποιητικό συμμετοχής από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις γνώσεις για τη διαδικασία παραγωγής κρασιού, μάρκετινγκ, και προώθησης; Αν ναι, τότε δήλωσε συμμετοχή στο διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα WinEra για Παραγωγούς Βιολογικών και Βιοδυναμικών Οίνων στην ΕΕ.
Συγκεκριμένα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύχθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «Fostering EU wine through a new era of specialized training for organic and biodynamic wine-producers in EU», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και τον συντονισμό στην Κύπρο έχει ο συμβουλευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και απευθύνεται κυρίως σε:
- Αμπελουργούς, οινοποιεία και αγρότες
- Υφιστάμενους αλλά και νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην παραγωγή κρασιού
Το Εκπαιδευτικό πιλοτικό Πρόγραμμα θα εστιαστεί στις εξής ενότητες:
Σημαντική πληροφορία αποτελεί το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας του COVID-19, το πρόγραμμα θα τρέξει κυρίως διαδικτυακά (online learning) μέσω των πλατφορμών Moodle (ασύγχρονη μάθηση σε εξατομικευμένο ρυθμό) και Zoom, με δύο (2) προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις για σκοπούς εκπαίδευσης και υποστήριξης.
Διάρκεια μαθημάτων: 14 Δεκεμβρίου – 13 Ιανουαρίου 2020.
Η διάρκεια του κύκλου των μαθημάτων είναι καθορισμένη ως εξής:
Κατά τη διάρκεια της ασύγχρονης μάθησης, οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν με την Μαρία Κουμπάρου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για επίλυση αποριών και προβλημάτων.
Μπορείτε να υποβάλετε τις αιτήσεις σας πατώντας εδώ μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2020. Θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με την υποβολή και επεξεργασία της αίτησης σας!
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν και οι συμμετέχοντες που θα το ολοκληρώσουν επιτυχώς, θα έχουν την ευκαιρία για διεκδίκηση πιστοποίησης συμμετοχής. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στα δέκα (10) άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οργανισμό Eurosuccess Consulting: